Χαμός με πρώην παίκτη του Παναθηναϊκού – Αυτοαποκαλείται «τουρίστας»!

Χαμός με πρώην παίκτη του Παναθηναϊκού – Αυτοαποκαλείται «τουρίστας»!

Εξαλλοι οι οπαδοί της Λέγκια Βαρσοβίας με τον πρώην αμυντικό του Παναθηναϊκού, Ματίας Γιόχανσον.

Δεν έχουν προηγούμενα όσα συμβαίνουν φέτος στην Λέγκια Βαρσοβίας, με την άλλοτε πρωταθλήτρια Πολωνίας να αντιμετωπίζει πολύ σοβαρά προβλήματα, με αποτέλεσμα μετά από 12 αγωνιστικές να βρίσκεται στην 15η θέση.

Η Λέγκια είναι στο -18 από την κορυφή (σ.σ έχει δυο ματς λιγότερα), με τις εμφανίσεις της να είναι αποκαρδιωτικές και την εικόνα της να δείχνει μια διαλυμένη ομάδα. Μια ομάδα χωρίς αρχή μέση και τέλος, με αποκορύφωμα την εμφάνισή της στο παιχνίδια της περασμένης αγωνιστικής με την Πιάστ Γκλίβιτσε από την οποία ηττήθηκε με 4-1. Η συντριβή μάλιστα έφερε αλλαγές στην τεχνική ηγεσία, καθώς η διοίκηση απομάκρυνε τον προπονητή Μίχνιεβιτς. Οι οπαδοί της πολωνικής ομάδας, ωστόσο, εκτός από το… κεφάλι του προπονητή ζητούν και την απομάκρυνση ορισμένων παικτών, μεταξύ των οποίων είναι και ο πρώην αμυντικός του Παναθηναϊκού, Ματίας Γιόχανσον.

Ο Σουηδός, όπως και οι τρεις ακόμα συμπαίκτες του, έμειναν εκτός αποστολής από το πρόσφατο παιχνίδι, με τον πρώην πλέον τεχνικό της Λέγκια, Μίχνιεβιτς, να τους κατακρίνει δημόσια για την αγωνιστική, αλλά και την εξωαγωνιστική συμπεριφορά τους, κάνοντας λόγο για αντιεπαγγελματίες, που το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι τα πάρτι! Όπως αναφέρει ο Τύπος στην Πολωνία, ο πρώην αμυντικός του Παναθηναϊκού και οι τρεις συμπαίκτες του κατηγορούνται για αδιαφορία, με τον κόσμο να ζητάει την απομάκρυνσή τους.

Μάλιστα, όπως τονίζει η ιστοσελίδα meczyki.pl οπαδοί της Λέγκια έχουν δει πολλές φορές τον Γιόχανσον σε νυχτερινά κλαμπ της Βαρσοβίας, ενώ στα πολωνικά Μέσα γίνονται αναφορές για το πάρτι το οποίο διοργάνωσε μετά το παιχνίδι με την Λέστερ για το Europa League. «Ο Γιόχανσον μετά το ματς του UEL με τη Λέστερ, νοίκιασε σπίτι, όπου γίνονται μεγάλα πάρτι με το nickname Σουηδός τουρίστας, έγινε το event και βρήκαν τους παίκτες στο πάτωμα», αναφέρεται χαρακτηριστικά σε ένα από τα δημοσιεύματα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ