Χαμός στην Τουρκία με δημοσιογράφο για τον τραυματισμό του Μπακασέτα

Χαμός στην Τουρκία με δημοσιογράφο για τον τραυματισμό του Μπακασέτα

Σάλος έχει ξεσπάσει στην Τουρκία μετά τα σχόλια δημοσιογράφου για τον τραυματισμό του Τάσου Μπακασέτα.

Απίστευτα πράγματα συμβαίνουν στην Τουρκία μετά το σχόλιο από δημοσιογράφο, όσον αφορά τον τραυματισμό του Τάσου Μπακασέτα.

Συγκεκριμένα, ο σχολιαστής του ΑSpor, Κεμάλ Μπιλγκίν, στάθηκε σε ένα ταξίδι που έκανε ο Έλληνας μεσοεπιθετικός μαζί με τη σύντροφό του στην πόλη Ουζουνγκόλ που βρίσκεται περίπου 100 χιλιόμετρα νότια της Τραπεζούντας, κατά τη διάρκεια του ρεπό που είχε δώσεις στους παίκτες του ο προπονητής της Τράμπζονσπορ.

«Δεν ξέρω αν το θυμάστε ή το έχετε δει; Ήταν μία φωτογραφία που βγήκε Δευτέρα. Ο Μπακασέτας είχε πάει διακοπές με την κυρία του σε ένα μέρος έξω από την Τραπεζούντα. Έμεινε 24 ή 36 ώρες», είπε αρχικά ο Τούρκος δημοσιογράφος.

«Είπα στον Ομέρ Ουρουντούλ: «Ο Μπακασέτας θα τραυματιστεί το συντομότερο δυνατό». Μου απάντησε: «Μην το λες» και του είπα: «Θα δούμε» και έγινε», κατέληξε.

Η εν λόγω τοποθέτηση έφερε θύελλα αντιδράσεων στις τάξεις των οπαδών της Τράμπζονσπορ και όχι μόνο, οι οποίοι κάλεσαν τον σταθμό και την άμεση απομάκρυνση τού Μπιλγκίν, αλλά και όσον είχαν ανάμειξη στο συγκεκριμένο ζήτημα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ