Οπαδοί Ρέιντζερς – «Τσαρλατάνε Τζέραρντ» (pics)

Οπαδοί Ρέιντζερς – «Τσαρλατάνε Τζέραρντ» (pics)

Οι οπαδοί της Ρέιντζερς είναι εξαγριωμένοι με την αποχώρηση του Στίβεν Τζέραρντ από τον πάγκο της ομάδας.

Ο Στίβεν Τζέραρντ είναι και με τη «βούλα» ο νέος προπονητής της Άστον Βίλα, με τους «χωριάτες» να ανακοινώνουν τη συμφωνία με τον παλαίμαχο άσο της Λίβερπουλ.

Ο Τζέραρντ ήρθε για να αντικαταστήσει τον Ντιν Σμιθ. Μετά από την ήττα από τη Σαουθάμπτον, πέμπτη στη σειρά στο πρωτάθλημα, οι «Βίλανς» βρέθηκαν στη 16η θέση, δύο βαθμούς πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Ωστόσο, υπήρξε αντίδραση από τους φιλάθλους της Ρέιντζερς, οι οποίοι πήραν καλά την αποχώρηση του Βρετανού τεχνικού από τον σύλλογο, αποκαλώντας τον «τσαρλατάνο».

«Δείλιασε. Μεγάλος Τσαρλατάνος. Δεν πρόκειται να του ευχηθώ, προχωράμε. Μεγάλο φίδι. Ελπίζω να τους υποβιβάσεις. Καμία ευχή από μένα αφού επέλεξες να φύγεις σε αυτό το σημείο της σεζόν», ανέφεραν αρχικά και συνέχισαν:

«Είμαι διχασμένος. Έχω εκνευριστεί με αυτό που έκανε ενόψει ευρωπαϊκής αναμέτρησης και ημιτελικού, αλλά επίσης γνωρίζαμε ότι ποτέ δεν θα ήταν πιστός στη Ρέιντζερς μακροπρόθεσμα και θέλουμε κάποιον που μπορεί να κερδίζει και να αγαπάει το κλαμπ. Ποιος είναι ο επόμενος»;

Δείτε τις εικόνες:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ