Πήρε το ντέρμπι πριν τον Ολυμπιακό η Φενέρμπαχτσε (1-2)

Πήρε το ντέρμπι πριν τον Ολυμπιακό η Φενέρμπαχτσε (1-2)

Σε ένα ντέρμπι με τα... όλα του η Φενέρμπαχτσε με γκολ στις καθυστερήσεις πήρε τη νίκη κόντρα στη Γαλατάσαραϊ και πλέον στρέφει την προσοχή της στον Ολυμπιακό.

Χάρη σε τέρμα του Μιγκέλ Κρέσπο στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων, η αντίπαλος του Ολυμπιακού, Φενέρμπαχτσε πήρε το ντέρμπι της αγωνιστικής κόντρα στη Γαλατάσαραϊ επικρατώντας με σκορ 2-1, λίγο πριν τη συνάντησή της με τους Ερυθρόλευκους για το Europa League.

Το παιχνίδι ήταν επεισοδιακό, με γκολ, φάσεις, κόκκινες, τέρματα που ακυρώθηκαν, με την ομάδα του Βίτορ Περέιρα να φεύγει εν τέλει θριαμβεύτρια από το γήπεδο της μισητής αντιπάλου. Δεν πήρε χρόνο συμμετοχής ο Πέλκας.

Το πρώτο ημίχρονο ήταν αρκετά ισορροπημένο, με τη Γαλατά να έχει μια ελαφρά υπεροχή, την οποία και κατάφερε να μετατρέψει σε γκολ στο 16′ με τον Ακτούρκογλου. Η Φενέρ έβγαλε αντίδραση και στο 31′ βρήκε την ισοφάριση με τον Μεσούτ Οζίλ να κάνει το 1-1. Σκορ με το οποίο οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια.

Στο δεύτερο μέρος, οι γηπεδούχοι ήταν καταιγιστικοί, επιβάλλοντας τον ρυθμό τους και ψάχνοντας το τέρμα που θα τους χάριζε τη νίκη. Στο 82′ ο Τισεράντ αντίκρισε τη δεύτερη κίτρινη κάρτα, αφήνοντας τους φιλοξενούμενους με 10 παίκτες σε ένα καθοριστικό σημείο.

Δύο λεπτά αργότερα η Γαλατά σκόραρε, όμως μετά από υπόδειξη του VAR ακυρώθηκε, καθώς υπήρχε φάουλ. Έτσι η Φενέρ βρήκε τη στιγμή της στο 90’+4′, με τον Μιγκέλ Κρέσπο να βρίσκει δίχτυα και να χαρίζει το τρίποντο στην ομάδα του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ