Μπενφίκα – Σπόρτινγκ Λισαβόνας 1-3

Μπενφίκα – Σπόρτινγκ Λισαβόνας 1-3

Η Σπόρτινγκ Λισαβόνας πέρασε ένα εύκολο βράδυ στο «Ντα Λουζ» επικρατώντας της Μπενφίκα με σκορ 3-1 και πιάνοντας την Πόρτο στην κορυφή του πρωταθλήματος.

Η Σπόρτινγκ Λισαβόνας «πάτησε» την Μπενφίκα μέσα στο «Ντα Λουζ» επικρατώντας με σκορ 3-1 στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Πορτογαλίας.

Το… κάρμα χτύπησε τους «αετούς» αφού μετά τα όσα συνέβησαν εναντίον της Μπελενένσες την προηγούμενη αγωνιστική, όπου και τη διέσυραν, τα «λιοντάρια» τιμώρησαν με το χειρότερο τρόπο το σύνολο του Ζόρζε Ζεσούς.

Έτσι οι Πράσινοι με τη νίκη τους αυτή έφτασαν τους 35 πόντους, πιάνοντας στην πρώτη θέση την Πόρτο, ενώ οι Κόκκινοι έμειναν στην τρίτη θέση και το -4.

Η Σπόρτιγνκ ξεκίνησε την αναμέτρηση με τον καλύτερο τρόπο, ανοίγοντας το σκορ με τον Πάμπλο Σαράμπια στο 8′. Μάλιστα τα «λιοντάρια» πέτυχαν και δεύτερο τέρμα στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων του ημιχρόνου, όμως ακυρώθηκε ως οφσάιντ με το 1-0 να παραμένει.

Στο δεύτερο μέρος, οι φιλοξενούμενοι βρήκαν δίχτυα άλλες δύο φορές. Αρχικά, ο Παουλίνιο έκανε το 2-0 στο 62′ και έξι λεπτά μετά, ο Ματέους ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-0. Η Μπενφίκα βρήκε γκολ με τον Νούνιεζ στο 81′ όμως μέσω του VAR ακυρώθηκε ως οφσάιντ. Το τελικό 3-1, διαμόρφωσε στο έκτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Πίτσι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ