Τσόλακ – «Θέλω να συνεχίσω στη Μάλμε, αλλά πρέπει να τα βρει με τον ΠΑΟΚ»

Τσόλακ – «Θέλω να συνεχίσω στη Μάλμε, αλλά πρέπει να τα βρει με τον ΠΑΟΚ»

Ο Αντόνιο Τσόλακ μίλησε στην πατρίδα του για την σεζόν που ολοκληρώθηκε στη Μάλμε και τόνισε ότι θέλει να μείνει στους Σουηδούς αρκεί να τα βρει με τον ΠΑΟΚ

Ο Αντόνιο Τσόλακ πανηγύρισε την κατάκτηση του πρωταθλήματος στη Σουηδία με τη Μάλμε και σε δηλώσεις του ξεκαθάρισε πως θέλει να συνεχίσει στη σουηδική ομάδα, παρότι ο δανεισμός του από τον ΠΑΟΚ ολοκληρώνεται.

Ο Κροάτης φορ, του οποίου ο δανεισμός από τον ΠΑΟΚ λήγει στις 31/12, σε συνέντευξη παραχώρησε σε ΜΜΕ της πατρίδας του μίλησε για το μέλλον του και τόνισε ότι θέλει να παραμείνει στη Σουηδία, αρκεί να τα βρουν οι δυο ομάδες με τον ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Είμαστε σε συζητήσεις. Θα ήθελαν να συνεχίσω να παίζω εδώ, αλλά φυσικά πρέπει να μιλήσουν με τον ΠΑΟΚ γι’ αυτό. Θα το δουλέψουμε. Μια μεγάλη σεζόν είναι πίσω μου, πολλοί άνθρωποι την έχουν δει αλλά αυτή τη στιγμή δεν μπορώ να ξέρω που θα παίζω το 2022…», υποστήριξε αναφερόμενος στο μέλλον του.

Προς το παρόν υπάρχει μεγάλη απόσταση ανάμεσα στις δύο ομάδες γι’ αυτό και ο Κροάτης σέντερ φορ έδειξε να μη γνωρίζει που θα τον βρει ποδοσφαιρικά το νέο Έτος.

«Είμαι πολύ ευχαριστημένος με την απόδοσή μου. Ήταν μια υπέροχη χρονιά. Σκόραρα πολλά γκολ (19 σε όλες τις διοργανώσεις). Δεν είναι ποτέ εύκολο όταν έρχεσαι σε ένα νέο περιβάλλον και το σουηδικό πρωτάθλημα είναι άρτιο όσον αφορά την οργάνωση, τη δομή. Οι ομάδες είναι πειθαρχημένες. Τα πήγα πολύ καλά, μου έλεγαν όλοι, αν σκοράρεις το 2021, δεκαπέντε γκολ θα είναι υπέροχα. Κατάφερα περισσότερα από αυτό. Είμαι πρωταθλητής, παίζω στο Champions League, επέστρεψα στην εθνική ομάδα, δεν θα μπορούσαν τα πράγματα να είναι καλύτερα», πρόσθεσε.

Όσο για τις στιγμές που έζησε κατά τη διάρκεια της κατάκτησης του πρωταθλήματος: «Οι οπαδοί μου τα έβγαλαν όλα, αλλά κατάφερα να σώσω το μετάλλιο. Δεν το έδωσα σε κανέναν. Είμαι πρωταθλητής για πρώτη φορά, πήρα δύο φορές το Κύπελλο, αλλά δεν είχα τον τίτλο του πρωταθλητή. Γι’ αυτό σημαίνει ακόμα περισσότερα για μένα… Ζήσαμε φανταστικές στιγμές, το γήπεδο ήταν γεμάτο και οι οπαδοί μπήκαν μέσα με τη λήξη του ματς. Τρελοκομείο. Όμορφη και αξέχαστη εμπειρία για μένα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ