Νέα σενάρια για Μπάρκα

Νέα σενάρια για Μπάρκα

Μεταγραφικές... σειρήνες για τον Έλληνα τερματοφύλακα.

Ο Βασίλης Μπάρκας δε διανύει και τις καλύτερες μέρες του στη Σκωτία, έχοντας χάσει εδώ και καιρό τη θέση του κάτω από τα γκολποστ της Σέλτικ.

Η έλευση του Άγγελου Ποστέκογλου έχει παραγκωνίσει πλήρως τον πρώην τερματοφύλακα της ΑΕΚ, που βρίσκεται συνεχώς μεταξύ πάγκου και εξέδρας.

Με μόλις δύο συμμετοχές την εφετινή αγωνιστική περίοδο, είναι δεδομένο πως το όνομα του 27χρονου γκολκίπερ θα «παίξει» αρκετά στο μεταγραφικό παράθυρο του Ιανουαρίου.

Μάλιστα, έχουν ήδη αρχίσει να κυκλοφορούν δημοσιεύματα στη Σκωτία, αναφορικά με το μέλλον του στους Καθολικούς. Συγκεκριμένα, δημοσίευμα του «scotzine», αναφέρει πως ο πρώην τερματοφύλακας της Ένωσης αρέσει σε τουρκικές ομάδες.

«Ο τερματοφύλακας, Βασίλης Μπάρκας, δεν έχει καταφέρει να πείσει μετά την απόκτηση του, έναντι 4,5 εκατ. λιρών από την ΑΕΚ το καλοκαίρι του 2020. Ο Ελληνας τερματοφύλακας έχει συνδεθεί με αρκετές ομάδες από την Ευρώπη, ανάμεσα τους και τουρκικές.

Παρόλα αυτά δεν υπάρχουν κάποιες επίσημες κινήσεις για τον Ελληνα τερματοφύλακα, ο οποίος έχει κάνει μόλις δύο συμμετοχές από τότε που ο Πορτσέκογλου ανέβαλε την ομάδα τον Ιούνιο», σχολιάζουν στην Σκωτία για τον Βασίλη Μπάρκα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ