«Οργια» Ποντένσε με την Γουλβς (vids)

«Οργια» Ποντένσε με την Γουλβς (vids)

Με τον πρώην ερυθρόλευκο Ντανιέλ Ποντένσε να κάνει... όργια με δύο γκολ η Γουλβς κατάφερε να πάρει την πρόκριση για τον επόμενο γύρο, επικρατώντας με 2-0 της Σέλφιντ Γιουνάιτεντ εντός έδρας. Προκρίσεις για Λίβερπουλ, Τότεναμ, Νοριτς.

Με τον Ντάνιελ Ποντένσε να κάνει εμφάνιση καριέρας η Γούλβς πήρε την πρόκριση για τον επόμενο γύρο του FA Cup. Άρχικα ο 24χρονος Πορτογάλος με το τρίτο του τέρμα στον θεσμό, κατάφερε να βάλει σε θέση οδηγού τους «Λύκους» στο 15’. Ωστόσο ο εξτρεμ της Γουλβς ήταν ασταμάτητος, και στο 80’ ξαναχτύπησε με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα δίνοντας προβάδισμα τριών τερμάτων στην ομάδα του, σφραγίζοντας έτσι για τους «Λύκους» το εισιτήριο για την επόμενη φάση. 

Το 3-0 ήταν και το τελικό αποτέλεσμα με την ομάδα του Μπρούνο Λαγκ να παίρνει την πρόκριση η οποία φέρνει φαρδιά πλατιά την υπογραφή του… Ντάνιελ Ποντένσε. 

Δείτε εδώ το 1-0

Δείτε εδώ το 2-0


Εύκολα στην επόμενη φάση η Λίβερπουλ

H Λίβερπουλ με τον Κώστα Τσμίκα να μένει στον πάγκο για τις απαραίτητες «ανάσες» κατάφερε να πάρει την νίκη πρόκριση με ανατροπή απέναντι στην Σριούσμπερι. 

Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να προηγηθούν στο 27’ με τέρμα του Ουντό, ωστόσο επτά λεπτά αργότερα ο Γκόρντον έφερε το ματς στα ίσα, με τον Φαμπίνιο να ολοκληρώνει την ανατροπή για τους «Reds» με εύστοχο χτύπημα πέναλτι στο 44’.  

Στην επανάληψη ο Γιούργκεν Κλοπ προχώρησε σε αλλάγες και μια από αυτή, ο Ρομπέρτο Φιρμίνιο στο 78’ έκανε το 3-1, δίνοντας μαξιλαράκι ασφαλείας στους γηπεδούχους. Το 4-1 διαμόρφωσε ο Φαμπίνιο στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων, με το δεύτερο του τέρμα στην αναμέτρηση, έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Κώστα Τσιμίκα.

Πέρασε το εμπόδιο της Τσάρλτον η Νοριτς

Η Νόριτς με τους Δημήτρη Γιαννούλη και Χρήστο Τζόλη στην σύνθεση της, κατάφερε να κάμψει την αντίσταση της Τσάρλτον και να πάρει το εισιτήριο για την επόμενη φάση. «Χρυσός» σκόρερ για τους φιλοξενούμενους ο Ρασίκα στο 80′.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα:

    • Λίβερπουλ – Σριούσμπερι 4-1
    • Γουέστ Χαμ – Λιντς 2-0
    • Γουλβς – Σέφιλντ Γιουνάιτεντ 3-0
    • Κάρντιφ – Πρέστον 1-1*
    • Στόουκ – Λέιτον Όριεντ 2-0
    • Τότεναμ – Μόρκαμ 3-1
    • Τσάρλτον – Νόριτς 0-1

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ