Λεβέντης – Ο Ράσφορντ παράτησε φάση για γκολ και… περπατούσε – Τρελάθηκε ο Ράγκνινγκ (vid)

Λεβέντης – Ο Ράσφορντ παράτησε φάση για γκολ και… περπατούσε – Τρελάθηκε ο Ράγκνινγκ (vid)

Ο Μάρκους Ράσφορντ συνέχισε της κακές του εμφανίσεις την φετινή σεζόν και απέναντι στην Άστον Βίλα, με τον Ράφλ Ράνγκνικ να προβληματίζεται έντονα πλέον για την εικόνα του 24χρονου επιθετικού.

Αν και με τον Κριστιάνο Ρονάλντο εκτός αποστολής η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, κατάφερε να πάρει την πρόκριση στους «32» του Κυπέλλου Αγγλίας, επικρατώντας με 1-0 της Άστον Βίλα χάρη σε τέρμα του Σκοτ ΜακΤόμινεϊ πριν συμπληρωθεί το πρώτο δεκάλεπτο(8′) της αναμέτρησης.

Και αν ο Σκωτσέζος μέσος ήταν αυτός που έλαμψε στην χθεσινή βραδία για τους «κόκκινους διάβολους» ξεκλειδώνοντας την άμυνα της ομάδας του Στίβεν Τζέραρντ, το ίδιο δεν ισχυεί για τον Μάρκους Ράσφορντ, ο οποίος συνέχισε τις χαμηλές πτήσεις στην φετινή σεζόν.

Χαρακτηριστικό της κακής βραδίας που βρέθηκε ο 24χρονος επιθετικός, είναι η φάση που θα έπρεπε να έχει τρέξει για να τσιμπήσει τη μπάλα προ του Μαρτίνες και να σκοράρει από «ριμπάουντ», εκείνος απλά παράτησε τη στιγμή και περπατούσε δίχως να δείξει την παραμικρή δυνατότητα ή θέληση να κυνηγήσει το σκοράρισμα.

Μάλιστα ο Ράφλ Ράνγκνικ δεν δίστασε να δηλώσει ανοιχτά τον προβληματισμό του για τον Άγγλο, τονίζοντας πως ψάχνει να βρει τον τρόπο για να βοθήσει των επιθετικό των «μπέμπηδων» να ανακάμψει.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ