Ίντερ – Γιουβέντους 2-1 παρ. (1-1 κ.δ.) – Στους «νερατζούρι» το Σούπερ Καπ Ιταλίας με buzzer beater του Σάντσες (vid)

Ίντερ – Γιουβέντους 2-1 παρ. (1-1 κ.δ.) – Στους «νερατζούρι» το Σούπερ Καπ Ιταλίας με buzzer beater του Σάντσες (vid)

Η Ίντερ λυτρώθηκε στο 121' απέναντι στη Γιουβέντους χάρη σε buzzer beater του Αλέξις Σάντσες και κατέκτησε το Σούπερ Καπ Ιταλίας στην παράταση (1-1 κ.δ.)!

Η Ίντερ είναι η νέα κάτοχος του Σούπερ Καπ Ιταλίας!

Οι «νερατζούρι» επικράτησε με 2-1 στην παράταση της Γιουβέντους (1-1 κ.δ.), με τον Αλέξις Σάντσες να λυτρώνει την ομάδα του στο 120+1′ και να της χαρίζει το τρόπαιο. Αυτή ήταν η 6η κατάκτηση για την ομάδα του Ιντζάγκι, με τους «μπιανκονέρι» (που το κατέκτησαν την περσινή σεζόν) να βρίσκονται στην κορυφή με 9.

Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν πιο δυνατά και απείλησαν με τους Τζέκο (2′), Ντε Φράι (6′) και Μαρτίνες (8′), ωστόσο οι «μπιανκονέρι» ήταν αυτοί που πήραν το προβάδισμα στο 25′. Ο Μοράτα έκανε τη σέντρα, η μπάλα βρήκε στον Σκρίνιαρ, με τον ΜακΚένι να σκοράρει από κοντά με το κεφάλι για το 0-1.

Οι «νερατζούρι» προσπάθησαν να απαντήσουν στο 29′, αλλά το σουτ του Μπρόζοβιτς έφυγε άουτ, ενώ στο 31′ ο Περίν απέκρουσε το μακρινό σουτ του Τσαλχάνογλου. Η πίεση των γηπεδούχων απέδωσε καρπούς και στο 35′ έφεραν το ματς στα ίσα. Ο Ντε Σίλιο ανέτρεψε τον Τζέκο στην περιοχή, ο διαιτητής έδωσε πέναλτι και ο Μαρτίνες έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-1.

Η Γιουβέντους έχασε μεγάλη ευκαιρία με την έναρξη του δευτέρου μέρους, με τον Μπερναρντέρσκι να σουτάρει αλλά η μπάλα να περνάει δίπλα από την εστία. Η Ίντερ ανέβασε ρυθμούς, παίρνοντας την κατοχή και απάντησε στις ευκαιρίες στο 59 με τον Ντούμφρις, αλλά ο Περίν πρόλαβε να σταματήσει την μπάλα πριν περάσει τη γραμμή και την έστειλε στο δοκάρι.

Η ομάδα του Ιντζάκι κυρίαρχησε μέχρι το τέλος, αλλά δεν κατάφερε να σκοράρει, με το ματς να οδηγείται στην παράταση. Εκεί, παρόλο που δεν υπήρχαν πολλές φάσεις, τελευταίος μίλησε ο Αλέξις Σάντσες, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε την ολιγωρία στην άμυνα της Γιουβέντους και με πλασέ από κοντά έκανε το 2-1 στο 120+1′, δίνοντας τον τίτλο στην Ίντερ.

Ίντερ: Χαντάνοβιτς, Σκίρνιαρ, Ντε Φράι, Μπαστόνι, Ντούμφρις (89’Ντάρμιαν), Μπαρέλα (89’Βιδάλ), Μπρόζοβιτς, Τσαλχάνογλου, Πέρισιτς (100’Ντιμάρκο), Ντζέκο (75’Κορέα), Μαρτίνες (75’Σάντσες).

Γιουβέντους: Περέν, Σάντρο, Κιελίνι, Ρουγκάνι, Ντε Σίλιο, ΜακΚένι, Ραμπιό, Λοκατέλι (91’Μπετανκούρ), Μπερντέρσκι (79’Αρτούρ), Κουλουσέφσκι (74’Ντιμπάλα), Μοράτα (88’Κιν).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ