Αθλητικός διευθυντής Μάλμε: «Καμία εξέλιξη με ΠΑΟΚ και Τσόλακ»

Αθλητικός διευθυντής Μάλμε: «Καμία εξέλιξη με ΠΑΟΚ και Τσόλακ»

Ο Αντρέας Γκέοργκσον μίλησε για τον Αντόνιο Τσόλακ και τον ΠΑΟΚ, τονίζοντας ότι δεν υπάρχει καμία εξέλιξη στην περίπτωση του.

Η Μάλμε είναι δεδομένο πως θέλει να επιστρέψει ο Αντόνιο Τσόλακ στη Σουηδία μετά την καταπληκτική σεζόν που έκανε, όμως ο Αντρέας Γκέοργκσον ξεκαθάρισε ότι όλα εξαρτώνται από τον ΠΑΟΚ.

Συγκεκριμένα, ο αθλητικός διευθυντής Μάλμε τόνισε πως η ομάδα του δείχνει τον σεβασμό που χρειάζεται στον παίκτη αλλά και τον Δικέφαλο του βορρά, ενώ υπογράμμισε πως δεν υπάρχει καμία εξέλιξη στην περίπτωση του.

«Πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή και μην το ξεχνάμε αυτό, που δεν είναι δικός μας, ανήκει σε άλλη ομάδα…», ανέφερε μεταξύ άλλων ο αθλητικός διευθυντής της Μάλμε, Αντρέας Γκέοργκσον, ζητώντας σεβασμό από τα μίντια ως προς την προσέγγιση του θέματος καθώς ο Κροάτης ανήκει στον ΠΑΟΚ που βρίσκεται εν μέσω αγωνιστικής περιόδου:

«Πρέπει να σεβαστούμε το γεγονός ότι βρίσκεται τώρα σε αγωνιστική περίοδο με την ομάδα του. Το ενδιαφέρον μας γι’ αυτόν είναι σταθερό και θα δούμε τι μας επιφυλάσσει το μέλλον».

Ακόμα, ο αθλητικός διευθυντής των πρωταθλητών Σουηδίας τόνισε πως: «Η κατάσταση είναι ίδια. Δεν έχει αλλάξει κάτι…». Όσο για το αν η αποχώρηση του Σφιντέρσκι δημιουργεί νέα δεδομένα και επηρεάζει τις πιθανότητες της Μάλμε να αποκτήσει τον Τσόλακ με μεταγραφή, απάντησε διπλωματικά: «Σας αφήνω να κάνετε εικασίες…».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ