Με ελληνικές σημαίες οι οπαδοί της Νότιγχαμ Φόρεστ (pic)

Με ελληνικές σημαίες οι οπαδοί της Νότιγχαμ Φόρεστ (pic)

Οι οπαδοί της Νότιγχαμ Φόρεστ πανηγύρισαν τη σπουδαία νίκη επί της Ντέρμπι κρατώντας ελληνικές σημαίες.

Εχει πάρει… φόρα η Νότιγχαμ Φόρεστ και πλέον διεκδικεί με αξιώσεις την είσοδό της στην πρώτη 6άδα και τα πλέι οφ της Championship, που οδηγούν στα σαλόνια της Πρέμιερ Λιγκ.

Η βρετανική ομάδα το απόγευμα του Σαββάτου νίκησε εντός έδρας με 2-1 την Ντέρμπι και μείωσε στους 4 πόντους τη διαφορά από την Χάντερσφιλντ και την 6άδα, με την ομάδα του Στίβεν Κούπερ μάλιστα να έχει και ένα παιχνίδι λιγότερο. Ο Ουαλός τεχνικός από τότε που ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της Νότιγχαμ Φόρεστ έχει καταφέρει να μεταμορφώσει τη βρετανική ομάδα σε ένα ανταγωνιστικό σύνολο, που πετυχαίνει μεγάλες νίκες και θα διεκδικήσει μέχρι τέλους την είσοδο στα πλέι οφ.

Η Νότιγχαμ Φόρεστ σε 27 αναμετρήσεις στη φετινή Championship έχει απολογισμό 11-7-9, ενώ όλες οι νίκες είναι με τον Στίβεν Κούπερ στον πάγκο της. Τελευταίο… θύμα των Reds η Ντέρμπι, με τους οπαδούς των γηπεδούχων να πανηγυρίζουν τη νίκη κρατώντας ελληνικές σημαίες. Οι οπαδοί της Νότιγχαμ, που έχει ιδιοκτήτη τον Βαγγέλη Μαρινάκη, πανηγύρισαν κρατώντας τις γαλανόλευκες στα χέρια τους, προς τιμήν του ισχυρού άνδρα του συλλόγου.

Δείτε τη σχετική φωτογραφία:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ