Παρί Σεν Ζερμέν – Νις 0-0 (5-6 πεν.)

Παρί Σεν Ζερμέν – Νις 0-0 (5-6 πεν.)

Η Παρί Σεν Ζερμέν υπέστη αποκλεισμό σοκ από τη φάση των «16» του Κυπέλλου Γαλλίας, χάνοντας στα πέναλτι από τη Νις με σκορ 6-5.

«Πικρό» αποκλεισμό, από το Κύπελλο Γαλλίας, γνώρισε η Παρί Σεν Ζερμέν απέναντι στη Νις στα πέναλτι με 6-5 (0-0 κανονική διάρκεια), με τους φιλοξενούμενους να πετούν εκτός της φάσης των «8» τους Παριζιάνους.

Μεγάλος πρωταγωνιστής για το σύνολο του Κριστόφ Γκαλτιέ, ήταν ο τερματοφύλακας της ομάδας, Μάρτσιν Μπούλκα, ο οποίος απέκρουσε το τελευταίο πέναλτι και χάρισε τη νίκη στους φιλοξενούμενους. Το εντυπωσιακό της υπόθεσης είναι πως ο Πολωνός κίπερ ανήκει στην Παρί και αγωνίζεται ως δανεικός στη Νις!

Οι παίκτες του Μαουρίτσιο Ποτσετίνο είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων στο ματς, με την κατοχή να είναι συντριπτικά δική τους, όμως οι ευκαιρίες ήταν αρκετά μοιρασμένες, χωρίς όμως κάποια ομάδα να μπορέσει να σκοράρει στα 90 λεπτά της αναμέτρησης.

Έτσι οδηγηθήκαμε στη διαδικασία των πέναλτι, με τους Ντελόρ και Παρέδες να είναι οι πρώτοι που αστόχησαν στις προσπάθειες τους, με τους υπόλοιπους να είναι εύστοχοι. Στο τελευταίο πέναλτι, ο Τσάβι Σίμονς δεν κατάφερε να νικήσει τον Μπούλκα και ο Πολωνός έδωσε την πρόκριση στη Νις, αποκλείοντας την ομάδα που ανήκει!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ