Φέισα : «Είμαι ένα έξυπνο τέρας»

Φέισα : «Είμαι ένα έξυπνο τέρας»

Το σπουδαίο επίτευγμα του Φέισα με τα συνεχόμενα πρωταθλήματα σε Σερβία, Ελλάδα και Πορτογαλία, αλλά και το μυστικό της επιτυχίας του!

Ο Λιούμπομιρ Φέισα γράφει τη δική του ιστορία στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο, έχοντας κατακτήσει εννιά σερί πρωταθλήματα, αγωνιζόμενος σε τρεις διαφορετικές ομάδες! Ξεκίνησε το «μέτρημα» με τη φανέλα της Παρτιζάν, συνέχισε με την ερυθρόλευκη του Ολυμπιακού και πλέον συνεχίζει στην Πορτογαλία με τα χρώματα της Μπενφίκα.

Ο Σέρβος μέσος τη φετινή σεζόν παλεύει με τους «αετούς της Λισαβόνας», προκειμένου να κατακτήσει το πρωτάθλημα, με την Μπενφίκα, πάντως, να βρίσκεται 2 πόντους πίσω από την πρωτοπόρο Πόρτο. Οι δύο μεγάλοι της Πορτογαλίας δίνουν μάχη για το φετινό τίτλο, με τον πρώην «ερυθρόλευκο» άσο και τους συμπαίκτες του να παλεύουν με νύχια και με δόντια για το βαρύτιμο τρόπαιο.

Ο Φέισα μιλώντας στο επίσημο κανάλι της Μπενφίκα,  δήλωσε «αχόρταγος» για τίτλους, ενώ παράλληλα περιέγραψε τον εαυτό του ως «ένα έξυπνο τέρας», αλλά ως «έναν τοίχο»! Παράλληλα, αποκάλυψε το «μυστικό» της επιτυχίας του, το οποίο δεν είναι άλλο από τη σκληρή δουλειά.

«Το μυστικό μου είναι η σκληρή δουλειά. Προσπαθώ πάντα να δουλεύω, αυτό είναι το πιο σημαντικό πράγμα», τόνισε χαρακτηριστικά ο διεθνής μέσος, ο οποίος πραγματοποιεί μια εξαιρετική σεζόν, έχοντας ήδη αγωνιστεί σε 29 παιχνίδια με τη φανέλα της Μπενφίκα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ