Ράνγκνικ: «Είμαι τρομερά απογοητευμένος»

Ράνγκνικ: «Είμαι τρομερά απογοητευμένος»

O Ράνγκνικ ήταν απογοητευμένος μετά τον αποκλεισμό της Μάντσεστερ από την Μίντλεσμπρο για την φάση των 32 του FA Cup, λέγοντας πως η ομάδα του έπρεπε να κερδίσει.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ήταν κυρίαρχος στο μεγαλύτερο διάστημα του νοκ-άουτ αγώνα της με την Μίντλεσμπρο για τον 4ο γύρο του Κυπέλλου Αγγλίας όμως αυτό δεν ήταν αρκετό για να της χαρίσει την πρόκριση.

Στην κανονική διάρκεια της αναμέτρησης το παιχνίδι έληξε ισόπαλο 1-1, ενώ ούτε και στην ημίωρη παράταση κατάφερε κάποια από τις δύο ομάδες να πάρει την πρόκριση έτσι οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν στην διαδικασία των πέναλτι όπου η Μίντλεσμπρο αποδείχθηκε πιο ικανή και πήρε την πρόκριση νικώντας την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με 8-7.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ραλφ Ράνγκνικ:

«Είμαι απίστευτα απογοητευμένος, έπρεπε να είχαμε σκοτώσει το ματς και να παίρναμε τη νίκη. Οριζόντιο δοκάρι, κάθετο δοκάρι, χαμένο πέναλτι, πολλές κλασικές ευκαιρίες. Έπρεπε να είχαμε νικήσει με 2-0 ή 3-0.

Πώς θεωρείται ακούσιο το χέρι όταν κάνει κοντρόλ της μπάλας με αυτό; Είναι προφανές πως δεν έπρεπε να μετρήσει το γκολ της ισοφάρισής τους και είμαι πραγματικά έκπληκτος που δεν άλλαξε η απόφαση του διαιτητή».

«Όλοι μπορούν να φανταστούν πώς είναι ο Ελάνγκα, είναι απογοητευμένος και συντετριμμένος».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ