Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ο Ελανγκά έπεσε θύμα ρατσιστικής επίθεσης μετά το χαμένο πέναλτι κόντρα στην Μίλντεσμπρο

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ο Ελανγκά έπεσε θύμα ρατσιστικής επίθεσης μετά το χαμένο πέναλτι κόντρα στην Μίλντεσμπρο

Ο Άντονι Ελανγκά έπεσε θύμας ρατσιστικής επίθεσης στο instagram, έπειτα από το χαμένο χτύπημα πέναλτι το οποίο χάρισε την πρόκριση στην Μίλντεσμπρο.

Ο Άντονι Ελανγκά ήταν ο άτυχος για την Γιουνάιτεντ καθώς αστόχησε στο τελευταίο χτύπημα πέναλτι κόντρα στην Μίλντεσμπρο, με αποτέλεσμα οι «κόκκινοι διάβολοι» να υποστούν αποκλεισμό – σοκ μένοντας εκτός συνέχειας από τον θεσμό του Κυπέλλου.

Μπορεί ο νεαρός επιθετικός να είχε την στήριξη του Κριστιάνο Ρονάλντο, ωστόδο δεν συνέβη το ίδιο και με τους οπαδούς της ομάδα του Ραφλ Ράγκνικ. Δυστυχώς ο Καμερνουνέζος άσος δέχθηκε ρατσιστική επίθεση στη σελίδα του στο Instagram, με έναν εκπρόσωπο της Meta, της εταιρίας που έχει υπό τον έλεγχό της την πλατφόρμα, να αναφέρει ότι αναγκάστηκε να σβήσει πολλά σχόλια ρατιστικού περιεχομένου στο προφίλ του, σύμφωνα με τα αγγλικά δημοσιεύματα.

Πάντως αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο Ελανγκά πέφτει θύμα ρατσιστικής επίθεσης, καθώς κατά το παρελθόν σε αγώνα της Ιταλίας με την Σουηδία σε επίπεδο Κ21 είχε γίνει παρόμοια καταγγελία για ρατσιστική επίθεση.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ