Τι είπε ο Κονσεϊσάο για τον Σεμέδο και την κατάστασή του

Τι είπε ο Κονσεϊσάο για τον Σεμέδο και την κατάστασή του

Αποκαλυπτικός ο προπονητής της Πόρτο για τον πρώην αμυντικό του Ολυμπιακού

Στην κατάσταση του Ρούμπεν Σεμέδο αναφέρθηκε ο Σέρτζιο Κονσεϊσάο μιλώντας στους Πορτογάλους δημοσιογράφους, με τον προπονητή της Πόρτο να στέκεται στα παραπανίσια κιλά που έχει ο διεθνής κεντρικός αμυντικός.

Ο τεχνικός των Δράκων στη συνέντευξη Τύπου για το αυριανό εκτός έδρας παιχνίδι με την Αρούκα, για την 21η αγωνιστική του πορτογαλικού πρωταθλήματος, ρωτήθηκε από τους δημοσιογράφους για την κατάσταση του πρώην αμυντικού του Ολυμπιακού και για το πότε περίπου πιστεύει ότι θα είναι σε θέση να πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του με την Πόρτο.

Ο Σέρτζιο Κονσεϊσάο απαντώντας στη σχετική ερώτηση τόνισε ότι ο Ρούμπεν Σεμέδο έχει λίγα παραπανίσια κιλά και θα χρειαστεί χρόνο για να βρεθεί στο κατάλληλο επιθυμητό επίπεδο. «Πρέπει να προσαρμοστεί όπως όλοι οι νέοι, έχει έρθει με παραπανίσια κιλά και θα δυσκολευτεί στην αρχή», ανέφερε χαρακτηριστικά ο τεχνικός της Πόρτο.

Οι Πορτογάλοι στα ρεπορτάζ τους στέκονται στο γεγονός ότι ο Σεμέδο στο πρώτο μισό της φετινής σεζόν πραγματοποίησε μόλις 5 συμμετοχές (1 γκολ). Οσον αφορά στην Πόρτο, η ομάδα του Σέρτζιο Κονσεϊσάο βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας στην Πορτογαλία, έχοντας 56 βαθμούς, 6 περισσότερους από τη δεύτερη Σπόρτινγκ Λισαβόνας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ