Σόου Αλμπάνη στην Κύπρο (vid)

Σόου Αλμπάνη στην Κύπρο (vid)

Ο Χρήστος Αλμπάνης σημείωσε δύο γκολ, οδηγώντας τον Απόλλωνα Λεμεσού στην άνετη επικράτηση.

Ο Απόλλωνας Λεμεσού επικράτησε άνετα (3-0) της Δόξας Κατωκοπιάς, με τη νίκη να φέρει την… υπογραφή του Χρήστου Αλμπάνη.

Ο δανεικός άσος της ΑΕΚ βρήκε δίχτυα δύο φορές, παίρνοντας από το χεράκι την ομάδα της Λεμεσού. Έτσι, ο Απόλλωνας παρέμεινε στην κορυφή του κυπριακού πρωταθλήματος και στο +6 από τον Αρη Λεμεσού και την ΑΕΚ Λάρνακας.

Μετά το τέλος του ματς, ο Έλληνας μεσοεπιθετικός μίλησε στην Cytavision για τη σπουδαία του εμφάνιση, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στον αδικοχαμένο Άλκη.

«Στο πρώτο ημίχρονο κυριαρχήσαμε, είχαμε ευκαιρίες και για περισσότερα γκολ Υπήρξε μια αδράνεια στην αρχή του 2ου ημιχρόνου. Ευτυχώς βρήκαμε τα δύο γκολ και κλειδώσαμε το παιχνίδι, Είναι προσωπική ευχαρίστηση που τα γκολ, συνδυάζονται με νίκες, να μείνουμε σε τροχιά πρωταθλητισμού και να κάνουμε πραγματικότητα αυτό που ονειρευόμαστε. Κάθε παιχνίδι είναι σημαντικό. Βλέπουμε την δική μας απόδοση και μένουμε συγκεντρωμένοι. Νιώθω πάρα πολύ όμορφα, τα παιδιά με αγκάλιασαν από την πρώτη στιγμή», είπε αρχικά.

Και συνέχισε. «Θέλω να κάνω μία αναφορά στον Άλκη. Τέτοιες πράξεις είναι καταδικαστέες. Θα ήθελα να πάψει αυτό και επιτέλους να έρθει ένας υγιής αθλητισμός που όλοι ονειρευόμαστε. Τα συλλυπητήρια στην οικογένεια του και ελπίζω να είναι η τελευταία πράξη».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ