Ιντερ – Ρόμα 2-0: Στα ημιτελικά με γκολάρες η Ιντερ

Ιντερ – Ρόμα 2-0: Στα ημιτελικά με γκολάρες η Ιντερ

Η Ιντερ με γκολάρες των Τζέκο (1’) και Σάντσες (68’) κέρδισε τη Ρόμα με 2-0 και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ιταλίας.

Με πρωταγωνιστές τους Τζέκο και Σάντσες, η Ιντερ επικράτησε με 2-0 της Ρόμα στο Τζουζέπε Μεάτσα και προκρίθηκε πανηγυρικά στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ιταλίας.

Οι Νερατζούρι έβαλαν δύο γκολάρες, με τον Βόσνιο επιθετικό να… χτυπάει στο πρώτο λεπτό και να βάζει από νωρίς την Ιντερ σε ρόλο οδηγού και τον Χιλιανό σταρ στο 68’ να… κεραυνοβολεί τον Ρουί Πατρίτσιο και να «κλειδώνει» τη νίκη – πρόκριση για την Ιντερ.

Στα ημιτελικά η ομάδα του Σιμόνε Ιντζάγκι θα αντιμετωπίσει τη νικήτρια του ζευγαριού Μίλαν – Λάτσιο.

Η Ιντερ έπιασε στον ύπνο τη Ρόμα και με γκολ από τα… αποδυτήρια άνοιξε το σκορ μόλις στο πρώτο λεπτό. Ο Πέρισιτς σέντραρε από αριστερά και ο Ντζέκο με πλασέ στην κίνηση από το ύψος του πέναλτι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Ρουί Πατρίτσιο για το 1-0.

Στο 6ο λεπτό μάλιστα οι Νερατζούρι έφτασαν μια… ανάσα από το 2-0, όταν το δυνατό σουτ του Μπαρέλα από τα 25 μέτρα σταμάτησε στο δοκάρι του τερματοφύλακα της Ρόμα. Στο 19’ οι φιλοξενούμενοι απείλησαν με τον Τζανιόλο, αλλά ο Χαντάνοβιτς είπε «όχι» στον επιθετικό των Τζιαλορόσι. Ετσι το πρώτο ημίχρονο ολοκληρώθηκε με το σκορ στο 1-0.

Στο δεύτερο μέρος η Ρόμα προσπάθησε να φτάσει στην ισοφάριση και στο 62’ έχασε μεγάλη ευκαιρία με τον Ολιβέιρα. Ο άσος των φιλοξενούμενων σούταρε δυνατά, αλλά ο Χαντάνοβιτς ήταν στη σωστή θέση και απέκρουσε. Η ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο πίεζε για την ισοφάριση, αλλά αυτή που σκόραρε ήταν η Ιντερ. Στο 68’ ο Αλέξις Σάντσες με έναν… κεραυνό έξω από τη μεγάλη περιοχή της Ρόμα έστειλε την μπάλα συστημένη στα δίχτυα του Ρουί Πατρίτσιο και έβαλε ουσιαστικά τέλος στη… σεμνή τελετή.

Στη συνέχεια ο ρυθμός του παιχνιδιού έπεσε, με την Ιντερ να ελέγχει το παιχνίδι και να φτάνει στη νίκη με 2-0 και την πρόκριση στα ημιτελικά του Κόπα Ιτάλια.

ΙΝΤΕΡ: Χαντάνοβιτς, Ντ’Αμπρόζιο, Σκρίνιαρ, Μπαζτόνι (45’ Ντε Φράι), Νταρμιάν, Πέρισιτς (85′ Ντάμφρις), Μπαρέλα (85′ Τσαλχάνογλου), Μπρόζοβιτς, Βιδάλ (86′ Βεσίνο), Ντζέκο (76’ Λαουτάρο Μαρτίνες), Αλέξις Σάντσες

ΡΟΜΑ: Πατρίσιο, Βίνια (76’ Ελ Σααραουί), Μαντσίνι, Σμόλινγκ, Ιμπάνιεθ (46′ Κουμπουλα), Κάρσντορπ, Βερετού (70’ Κριστάντε), Σέρτζιο Ολιβέιρα (70’ Πελεγκρίνι), Μχιταριάν, Τζανιόλο, Έιμπραχαμ (89′ Αφενά Γκιάν)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ