Ο 40άρης Ραούλ Μπράβο συνεχίζει το ποδόσφαιρο (pic)

Ο 40άρης Ραούλ Μπράβο συνεχίζει το ποδόσφαιρο (pic)

Ο Ισπανός, που έκανε μεγάλη καριέρα στη Ρεάλ και έπαιξε επίσης σε Ολυμπιακό και Αρη, συμφώνησε με ομάδα της 2ης κατηγορίας του τοπικού πρωταθλήματος της Βαλένθια.

Στη 2η κατηγορία του τοπικού πρωταθλήματος της Βαλένθια θα συνεχίσει την καριέρα του ο 40άχρονος πλέον, Ραούλ Μπράβο, ο οποίος συμφώνησε με την Μπενιόπα.

Ο Ισπανός αμυντικός, ο οποίος έκανε μεγάλη καριέρα στην Ρεάλ Μαδρίτης και είχαμε την ευκαιρία να τον δούμε να αγωνίζεται στην Ελλάδα με τον Ολυμπιακό και τον Αρη, μπορεί να 40άρισε, αλλά δεν σκέφτεται ακόμα να αποσυρθεί από την ενεργό δράση. Ο Ιβηρας αριστερός μπακ θα συνεχίσει να αγωνίζεται με τη φανέλα της Μπενιόπα, η οποία το απόγευμα της Πέμπτης ανακοίνωσε και επίσημα την απόκτησή του.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο Ραούλ Μπράβο το πρώτο μισό της φετινής σεζόν αγωνίστηκε στην πρώτη κατηγορία του τοπικού πρωταθλήματος της Βαλένθια με τα χρώματα της Πέγκο, αλλά η συνεργασία των δύο πλευρών ολοκληρώθηκε πριν από λίγες εβδομάδες.

Ο Ραούλ Μπράβο στην καριέρα του έχει πραγματοποιήσει πάνω από 330 συμμετοχές, με τις 132 από αυτές να είναι με τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης (3 γκολ, 4 ασίστ), οι 85 με τα χρώματα του Ολυμπιακού (5 ασίστ) και οι 17 με τον Αρη (1 γκολ).

Εκτός από τις ομάδες που προαναφέραμε, ο Ισπανός αγωνίστηκε επίσης σε Βέροια (31συμ.,  1 γκολ, 1 ασίστ), Κόρδοβα (31 συμ., 1 γκολ, 2 ασίστ), Ράγιο Βαγιεκάνο (7 συμ.), Λιντς (6 συμ.), Μπίρσοτ (12 συμ.) και Νουμάνθια (6 συμμ.).

Δείτε την ανάρτηση της Μπενιόπα:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ