Γιουβέντους – Σασουόλο 2-1: Πρόκριση με την υπογραφή του Βλάχοβιτς και τώρα… Φιορεντίνα

Γιουβέντους – Σασουόλο 2-1: Πρόκριση με την υπογραφή του Βλάχοβιτς και τώρα… Φιορεντίνα

Η ατομική ενέργεια του Ντούσαν Βλάχοβιτς στο 88' οδήγησε στο αυτογκόλ του Ρουάν και στη νίκη 2-1 της Γιουβέντους επί της μαχητικής Σασουόλο του Γιώργου Κυριακόπουλου. Με την Φιορεντίνα στους «4» η Γιουβέντους.

Tα έφερε έτσι η ποδοσφαιρική μοίρα να συμβεί με αυτόν πρωταγωνιστή. Το νέο αστέρι της Γιούβε Ντούσαν Βλάχοβιτς πήρε την μπάλα στο 88′ έκανε την ωραία ατομική ενέργεια η οποία έφερε το αυτογκολ του Ρουάν, χαρίζοντας την πρόκριση για την Γιουβέντους στους «4» του Κυπέλλου Ελλάδας.

Μόλις στο 3′ ο Πάουλο Ντιμπάλα με ωραίο βολέ άνοιξε το σκορ, όμως ο Χαμέντ Τραορέ στο 24′ με φαλτσαριστό σουτ ισοφάρισε σε 1-1. Ο Βλάχοβιτς είχε τετ α τετ, ο Τζιανλούκα Σκαμάκα κι αυτός μια καλή στιγμή, όπως και ο Γιώργος Κυριακόπουλος ο οποίος αγωνίστηκε σε όλο το παιχνίδι και ήταν πολύ δραστήριος από την αριστερή πλευρά.

Στην επανάληψη ο ρυθμός του αγώνα ήταν υψηλός, με φάσεις εκατέρωθεν μπροστά από τις δύο εστίες. Ο Σκαμάκα είχε δύο καλές κεφαλιές (η μία από σέντρα του Κυριακόπουλου), ενώ οι γηπεδούχοι τα πήγαν ακόμα καλύτερα. Ο Γουένστον Μακένι είχε δοκάρι, ο Άλβαρο Μοράτα χαμένο τετ α τετ και στο 73′ έχασαν και μία απίθανη τριπλή ευκαιρία.

Όλα αυτά μέχρι το 88′ όταν ο Βλάχοβιτς πήρε την κατάσταση στα πόδια του για τελευταία φορά και προκάλεσε το αυτογκόλ της πρόκρισης, κλείνοντας ραντεβού για τα ημιτελικά εκεί όπου τον περιμένει η πρωήν ομαδα του…

Περισσότερα σε λίγο

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ