Παράνοια από πρόεδρο ομάδας: «Δεν θα βάζουμε εμβολιασμένους παίκτες, έχουν χάσει τη δύναμή τους» (pic)

Παράνοια από πρόεδρο ομάδας: «Δεν θα βάζουμε εμβολιασμένους παίκτες, έχουν χάσει τη δύναμή τους» (pic)

Πρόεδρος ομάδας στη Ρουμανία προκάλεσε με δήλωσή του, λέγοντας πως οι εμβολιασμένοι παίκτες είναι αδύναμοι και δεν θα ξαναπαίξουν.

Σάλος έχει προκληθεί στη Ρουμανία από της δηλώσεις του προέδρου της Στεάουα και φανατικού αντιεμβολιαστή, Τζίτζι Μπεκάλι.

Μετά από τις απειλές σε προηγούμενο σημείο της σεζόν, πως θα απομακρύνει οποιονδήποτε εργαζόμενο ή παίκτη εμβολιαστεί κατά του κορωνοϊού, τώρα επανήλθε στο θέμα με νέα αιχμηρή τοποθέτηση.

Συνεχίζει στην ίδια γραμμή, θεωρώντας τους εμβολιασμένους παίκτες αδύναμους, λέγοντας πως η πτώση τους οφείλεται στο εμβόλιο και δε θα ξαναπαίξουν, φέρνοντας ως παράδειγμα των Κέσερου. Μίλησε ακόμα για τον Νόβακ Τζόκοβιτς.

Ακολουθούν αποσπάσματα όσων είπε:

«Ο Κεσέρου δεν είπε τίποτα που θα με ενοχλούσε, μόνο εγώ τηλεφώνησα και είπα «τι θέλεις να πω;». Λοιπόν, δηλώστε τώρα ότι είμαι περίεργος. Και του είπα τι να πει, του έδωσα τα λεφτά, έχω συμβόλαιο μαζί σου, αυτή είναι η σχέση μας. Είσαι ποδοσφαιριστής, είμαι ιδιοκτήτης, έχω συμβόλαιο μαζί σου, τον σέβομαι, τι άλλο θέλεις;

Του είπα, δεν μπορείς να το κάνεις άλλο σε αυτό το επίπεδο, κατά τη γνώμη μου, κάνεις ότι θέλεις, θέλει να παίξει δύο χρόνια ακόμα, κάνε ό,τι θέλεις στη Ρουμανία. Αλλά δεν μπορείτε να πάτε πια στη Στεάουα. Ας πάει αλλού να με δείχνει με το δάχτυλο.

Θα γελάσετε, αλλά θα δείτε ότι μπορεί να έχω δίκιο, μπορεί να είναι λόγω του εμβολίου. Όλοι όσοι έχουν εμβολιαστεί χάνουν τη δύναμή τους. Λοιπόν, δεν βλέπετε το , καλά χθες το βράδυ πήγαιναν έτσι σαν κοτόπουλα, κοιμόντουσαν στο έδαφος εκεί. Όλοι οι εμβολιαστές χάνουν τη δύναμή τους.

Μπράβο στον Τζόκοβιτς αλλά δεν συμφωνώ ότι έπρεπε να εισέλθει αναγκαστικά στην Αυστραλία. Και δεν συμφωνώ ότι πρέπει να μπει με το ζόρι στο Ρολάν Γκαρός.

Εγώ δεν εμβολιάζομαι, ξέρετε, δεν εμβολιάζομαι, ακόμα κι αν μου πάρετε όλα τα τρόπαια, αν μου αφαιρέσετε τη ζωή, δεν εμβολιάζομαι, είμαι ορθόδοξος και εμβολιασμός σημαίνει απάρνηση, και δεν αποποιούμαι τον Χριστό».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ