Παρί Σεν Ζερμέν – Μονακό 3-0

Παρί Σεν Ζερμέν – Μονακό 3-0

Η Παρί Σεν Ζερμέν με τους Καβάνι και Εμπαπέ σε εξαιρετική κατάσταση νίκησε 3-0 τη Μονακό και κατέκτησε την πρώτη κούπα της σεζόν στη Γαλλία, το Coupe de la Ligue.

Η Μπορντό και το στάδιο Ατλαντίκ, φιλοξένησε τον Τελικό του Coupe de la Ligue του γαλλικού πρωταθλήματος μεταξύ των Παρί Σεν Ζερμέν και Μονακό. Οι φίλαθλοι λοιπόν είχαν την ευκαιρία να δουν ένα πολύ καλό ματς ειδικά στο πρώτο ημίχρονο.

Το σκορ άνοιξε νωρίς όταν ο Καμίλ Γκλικ έκανε πέναλτι και ο Καβάνι στο 8’ άνοιξε το σκορ για την Παρί. Πριν καν το καταλάβουν, οι Μονεγάσκοι ήταν πίσω στο σκορ με 2-0 με τον Ντι Μαρία να κάνει το 2-0 μετά από πολύ καλή ομαδική προσπάθεια και τελική πάσα από τον Εμπαπέ.

Η Μονακό αντέδρασε και είχε τρεις φάσεις για να σκοράρει και να μπει πάλι στο ματς αλλά οι Λόπες (34’) και Λεμάρ (42’) δεν κατάφεραν να σκοράρουν. Τα κατάφερε ο Φαλκάο, αλλά είδε τον διαιτητή να του ακυρώνει μέσω VAR το γκολ ως οφσάιντ. Κάπως έτσι το 2-0 ήταν το σκορ ημιχρόνου.

Κύκνειο άσμα για τη Μονακό ήταν το δοκάρι που είχε σε σουτ του Λόπες στο 57’. Από εκεί και πέρα μόνο η Παρί υπήρχε στον αγωνιστικό χώρο και έψαχνε το τρίτο γκολ που θα κλείδωνε το ματς και την κατάκτηση του τροπαίου. Εμπαπέ (61’) και Καβάνι (75’) ήταν άστοχοι, αλλά ήρθε στο 85’ ο πολύ κεφάτος Εμπαπέ και πάλι να δώσει τη δεύτερη ασίστ του στο ματς και τον «Ματαδόρ» να πετύχει το δεύτερο γκολ του για τον τελικό θρίαμβο της Παρί με 3-0.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ