Παυλίδης: «Δεν γνωρίζω κάτι για Γκλάντμπαχ»

Παυλίδης: «Δεν γνωρίζω κάτι για Γκλάντμπαχ»

Ο Βαγγέλης Παυλίδης φέρεται να είναι στο στόχαστρο της Γκλάντμπαχ ενόψει καλοκαιριού, ωστόσο ο ίδιος σε δηλώσεις του ξεκαθάρισε ότι δεν γνωρίζει κάτι.

Ο Βαγγέλης Παυλίδης πραγματοποιεί μια εξαιρετική σεζόν με τη φανέλα της Άλκμααρ και έχει προσελκύσει αρκετά μεγάλα κλαμπ της Ευρώπης.

Συγκεκριμένα, ολλανδικά Μέσα λένε πως η Γκλάντμπαχ φέρεται να ενδιαφέρεται για τον Παυλίδη, με τον ίδιο να μην γνωρίζει τίποτα, όπως υποστηρίζει, και να ξεκαθαρίζει πως στόχος του είναι να βοηθήσει την Άλκμααρ να βγει στην Ευρώπη.

Μιλώντας σε ιστοσελίδα οπαδών της Άλκμααρ, ο 23χρονος επιθετικός τόνισε: «Το διάβασα και εγώ στην εφημερίδα αλλά δεν έχω καμία ενημέρωση από τον ατζέντη μου. Είναι ωραίο να το ακούς αλλά αυτή την στιγμή είμαι αφοσιωμένος στην Άλκμααρ για να πάρουμε την τρίτη θέση και ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο. Αυτός είναι ο μεγάλος μου στόχος αυτή την στιγμή. Στο ποδόσφαιρο όλα συμβαίνουν γρήγορα. Όλοι το ξέρουν. Αλλά θα δούμε. Δεν ξέρουμε τι έρχεται και δεν ξέρουμε καν αν υπάρχει αλήθεια σε ότι γράφεται».

Ο Βαγγέλης Παυλίδης πραγματοποιεί την καλύτερη σεζόν της καριέρας του, μετρώντας φέτος με τη φανέλα της Άλκμααρ σε 41 εμφανίσεις σε όλες τις διοργανώσεις, 18 γκολ και 7 ασίστ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ