Το «τρελό» πάρτι της Νότιγχαμ και το δίδυμο Καρεμπέ – Μοντέστο (vids+pics)

Το «τρελό» πάρτι της Νότιγχαμ και το δίδυμο Καρεμπέ – Μοντέστο (vids+pics)

Αποθέωση για τον Κούπερ και τους παίκτες του από τον κόσμο της Νότιγχαμ, που έστησε πάρτι στο City Ground μετά τη νίκη επί της Κόβεντρι (2-0) – Μια… παράταση που είδαν από κοντά και οι Κριστιάν Καρεμπέ και Φρανσουά Μοντέστο.

Η Νότιγχαμ Φόρεστ «πετάει» και σκορπάει… τρόμο στους αντιπάλους της!

Η ομάδα του Στίβεν Κούπερ πραγματοποιώντας μια εξαιρετική εμφάνιση, μετέτρεψε σε παράσταση για ένα ρόλο το εξ αναβολής παιχνίδι με την Κόβεντρι και επικράτησε εύκολα με 2-0.

Μια νίκη που την ανέβασε στην 5η θέση της βαθμολογίας με 64 βαθμούς και την βοήθησε να κάνει ένα ακόμα βήμα για τη συμμετοχή της στα πλέι οφ ανόδου. Ένα ακόμα βήμα για την επιστροφή στα σαλόνια του αγγλικού ποδοσφαίρου. Στην Premier League.

Εκεί που αξίζει να βρίσκεται και εκεί που αρμόζει η ιστορία της. Μια ακόμα εξαιρετική εμφάνιση στη φετινή σεζόν από την ομάδα του Βαγγέλη Μαρινάκη, η οποία μάλιστα μετά την αποψινή νίκη βρίσκεται στο -2 από την 3η Χάντερσφιλντ, έχοντας και δύο παιχνίδια λιγότερα από τους Τιεριέ.

Η Νότιγχαμ Φόρεστ, που είναι η πιο φορμαρισμένη ομάδα της Championship και διαθέτει την τρίτη καλύτερη επίθεση, αλλά και τρίτη καλύτερη άμυνα στην κατηγορία, έκανε πάρτι απέναντι στην Κόβεντρι και χάρισε πλούσιο θέαμα σε όσους βρέθηκαν στο City Ground.

Ένα ακόμα μεγάλο παιχνίδι από τους Reds, με τον κόσμο να αποθεώνει τον Στίβεν Κούπερ και τους παίκτες του μετά την ολοκλήρωση της αναμέτρησης. Ολοι μαζί, πανηγύρισαν τη σπουδαία νίκη. Την 18η στο φετινό πρωτάθλημα.

Αποθέωση και υπόκλιση για την ομάδα του Ουαλού προπονητή, που πηγαίνει… τρένο το τελευταίο διάστημα και βαδίζει ολοταχώς για τα πλέι οφ ανόδου. Μια ξέφρενη πορεία, με την Νότιγχαμ να είναι η πιο «hot» ομάδα της κατηγορίας και τον κόσμο να απολαμβάνει ποδόσφαιρο υψηλού επιπέδου.

Το αποψινό παιχνίδι της Νότιγχαμ με την Κόβεντρι μάλιστα παρακολούθησαν από κοντά και οι Κριστιάν Καρεμπέ και Φρανσουά Μοντέστο, με τον αθλητικό διευθυντή του Ολυμπιακού να βγάζει φωτογραφίες με μικρούς και μεγάλους φίλους των Reds.

Μαζί του στο City Ground ήταν και ο επικεφαλής σκάουτινγκ των Πειραιωτών, με τους δύο άνδρες να απολαμβάνουν την… παράσταση που έδωσαν οι ποδοσφαιριστές του Στίβεν Κούπερ.

Η φετινή Νότιγχαμ είναι φτιαγμένη για μεγάλα πράγματα και αυτό αποτυπώνεται στο γήπεδο, με τον Ουαλό τεχνικό και τους παίκτες του να είναι μια γροθιά με τον κόσμο του συλλόγου. Ολοι μαζί είναι αποφασισμένοι να παλέψουν για την άνοδο στην Premier League.

Το πρόγραμμα της Νότιγχαμ Φόρεστ μέχρι το τέλος:

9/4: Νότιγχαμ Φόρεστ – Μπέρμιγχαμ
15/4: Λούτον – Νότιγχαμ Φόρεστ
18/4: Νότιγχαμ Φόρεστ – Γουέστ Μπρομ
23/4: Πιτέρμπορο – Νότιγχαμ Φόρεστ
26/4: Φούλαμ – Νότιγχαμ Φόρεστ
30/4: Νότιγχαμ Φόρεστ – Σουόνσι
3/5: Μπόρνμουθ – Νότιγχαμ Φόρεστ
7/5: Χαλ – Νότιγχαμ Φόρεστ

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ