Νότιγχαμ Φόρεστ – Κόβεντρι 2-0: «Τρένο» και φουλ για πλέι οφ! (vids)

Νότιγχαμ Φόρεστ – Κόβεντρι 2-0: «Τρένο» και φουλ για πλέι οφ! (vids)

Η Νότιγχαμ Φόρεστ επικράτησε εύκολα εντός έδρας με 2-0 της Κόβεντρι και ανέβηκε στην 5η θέση, κάνοντας σημαντικό βήμα για τα πλέι οφ ανόδου. Στους 64 βαθμούς και στο -2 από την 3η Χάντερσφιλντ, με την ομάδα του Στίβεν Κούπερ μάλιστα να έχει και δύο παιχνίδια λιγότερα.

Ασταμάτητη! Με γκολ των Τζόνσον και Γκάρνερ, η Νότιχαμ Φόρεστ επικράτησε εύκολα με 2-0 της Κόβεντρι στο εξ αναβολής παιχνίδι της 30ης αγωνιστικής της Championship. Μια νίκη ανέβασε την ομάδα του Στίβεν Κούπερ στους 64 βαθμούς και την έφερε στην 5η θέση της βαθμολογίας, με τους Reds να κάνουν σημαντικό βήμα για τα πλέι οφ ανόδου. Μετά το αποψινό τρίποντο, η Νότιγχαμ βρίσκεται στο +2 από την 7η Μίντλεσμπρο (62β.), αλλά και στο -2 από την 3η Χάντερσφιλντ (66 β.), με την ομάδα του Βαγγέλη Μαρινάκη μάλιστα να έχει δύο ματς λιγότερα από τους Τεριέ.

Αυτή ήταν η 4η νίκη στα τελευταία πέντε τελευταία παιχνίδια για τους Reds, με την Νότιγχαμ να είναι η πιο φορμαρισμένη ομάδα στην Championship. Αξίζει μάλιστα να σημειώσουμε ότι η ομάδα του Κούπερ έχει την τρίτη καλύτερη επίθεση και την τρίτη καλύτερη άμυνα της κατηγορίας.

Στο αποψινό παιχνίδι οι γηπεδούχοι μπήκαν καλύτερα και προηγήθηκαν στο 25’ με τον Τζόνσον. Ο νεαρός μετά το γύρισμα που έγινε από αριστερά, βρέθηκε στο δεύτερο δοκάρι και από κοντά έσπρωξε την μπάλα στα δίχτυα των φιλοξενούμενων για το 1-0.

Στο δεύτερο ημίχρονο και συγκεκριμένα στο 62’, ο Γκάρνερ έκανε το 2-0 και σφράγισε τη νίκη για την Νότιγχαμ. Ο Ντέιβις έστρωσε την μπάλα στον συμπαίκτη του και αυτός «εκτέλεσε» τον τερματοφύλακα της Κόβεντρι, δίνοντας το σύνθημα για ξέφρενους πανηγυρισμούς στο City Ground.

ΝΟΤΙΓΧΑΜ ΦΟΡΕΣΤ (Στίβεν Κούπερ): Σαμπά – ΜακΚένα, Φιγκεϊρέδο, Γουόραλ – Σπενς, Γέιτς, Γκάρνερ, Κόουλμπακ – Ζίνκερναγκελ (58′ Λόλεϊ) – Τζόνσον (78′ Γκράμπαν), Ντέιβις (78′ Στάριτζ).

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ