Νότιγχαμ για… Premier League (4-0, vid)

Νότιγχαμ για… Premier League (4-0, vid)

Η Νότιγχαμ Φόρεστ διέλυσε την Γουέστ Μπρομ και έφτασε τους 70 βαθμούς, κάνοντας σημαντικό βήμα για τα πλέι οφ ανόδου – Στο +5 από την 7η Μίλγουολ, έχοντας μάλιστα και δύο ματς λιγότερα, αλλά και στο -3 από την 3η Χάντερσφιλντ, από την οποία έχει επίσης δύο παιχνίδια λιγότερα.

Μεγάλη νίκη στη μάχη που δίνει για τη συμμετοχή της στα πλέι οφ ανόδου στην Premier League πέτυχε η Νότιγχαμ Φόρεστ, με την ομάδα του Στίβεν Κούπερ να επικρατεί εντός έδρας της Γουέστ Μπρομ με το επιβλητικό 4-0, για την 43η αγωνιστική της Championship.

Με αυτό το τρίποντο οι Reds έφτασαν τους 70 βαθμούς σε 41 αναμετρήσεις και βρίσκονται στην 5η θέση της βαθμολογίας, έχοντας μάλιστα διαφορά 5 βαθμών από την 7η Μίλγουολ, αλλά και δύο παιχνίδια λιγότερα από τα «λιοντάρια» (41 έναντι 43). Η ομάδα του Βαγγέλη Μαρινάκη μάλιστα με τη νίκη που πέτυχε απόψε βρίσκεται στο -3 από την τρίτη Χάντερσφιλντ (73β.), από την οποία επίσης έχει δύο ματς λιγότερα.

Την επόμενη αγωνιστική το συγκρότημα του Κούπερ αγωνίζεται στην έδρα της Πιτέρμπορο (23/4), η οποία είναι στην 22η θέση της βαθμολογίας και στη ζώνη του υποβιβασμού, έχοντας 34 βαθμούς. Η Γουέστ Μπρομ από την άλλη, έμεινε στους 60 βαθμούς και στην 12η θέση.

Στο αποψινό παιχνίδι, η Νότιγχαμ Φόρεστ κυριάρχησε απόλυτα στον αγωνιστικό χώρο του City Ground και παίζοντας κατά διαστήματα εξαιρετικό ποδόσφαιρο, πέτυχε μια επιβλητική νίκη. Στο 17’ οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι, με την Γουέστ Μπρομ μάλιστα να μένει με δέκα παίκτες, λόγω της αποβολής του Φουρλόγκ με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Ο Τζόνσον ανέλαβε την εκτέλεση του πέναλτι, δεν λάθεψε απέναντι στον Μπάρτλεϊ και στο 19′ έκανε το 1-0. Στο 23’ η ομάδα του Στίβεν Κούπερ έκανε το 2-0 με τον Γιάτες, μετά την μπαλιά του Γκάρνερ και στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου ο Κόλμπακ ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-0. Μια απίστευτη γκολάρα, με τον άσο της Νότιγχαμ Φόρεστ να σκοράρει με μακρινό σουτ και να δίνει το έναυσμα για ξέφρενους πανηγυρισμούς στο City Ground.

Το νερό είχε μπει στο αυλάκι από το πρώτο ημίχρονο, με τους γηπεδούχους στο δεύτερο να κάνουν συντήρηση δυνάμεων και στις καθυστερήσεις μάλιστα να πετυχαίνουν και τέταρτο γκολ, με τον Σουρίντζε. Ο 23χρονος επιθετικός στο 90+3’ έβαλε το κερασάκι στην τούρτα και διαμόρφωσε το τελικό 4-0. Αυτή ήταν η 20η νίκη της Νότιγχαμ (20-10-11), με τους Reds να οδεύουν ολοταχώς για τα πλέι οφ ανόδου στην Premier League.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ