Δεν τα κατάφερε η Νότιγχαμ (1-0)

Δεν τα κατάφερε η Νότιγχαμ (1-0)

Η Νότιγχαμ Φόρεστ ηττήθηκε εκτός έδρας από την Λούτον με 1-0, αλλά παραμένει γερά στο κόλπο των πλέι οφ ανόδου, καθώς βρίσκεται στην 5η θέση (67π.) και στο +4 από τις Μίντλεσμπρο και Μπλάκμπερν, που παλεύουν για την 6άδα.

Πάλεψε μέχρι το τελευταίο λεπτό, αλλά δεν κατάφερε να πάρει κάτι στο «Kenilworth Road» η Νότιγχαμ Φόρεστ. Η ομάδα του Στίβεν Κούπερ ηττήθηκε με 1-0 από την Λούτον, για την 42η αγωνιστική της Championship, αλλά παραμένει γερά στο κόλπο των πλέι οφ ανόδου.

Οι Reds βρίσκονται στην 5η θέση της βαθμολογίας με 67 βαθμούς και στο +4 από τις Μίντλεσμπρο και Μπλάκμπερν, που… πασχίζουν μια θέση στην 6άδα και στα πλέι οφ ανόδου στην Premier League. Η Νότιγχαμ Φόρεστ μάλιστα έχει ένα ματς λιγότερο από την Μίντλεσμπρο και δύο από την Μπλάκμπερν.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Nottingham Forest FC (@officialnffc)

Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης πέτυχε ο Νάισμιθ στο 37ο λεπτό με πέναλτι, ενώ οι γηπεδούχοι ολοκλήρωσαν το παιχνίδι με δέκα παίκτες, λόγω της αποβολής του Μπράντλεϊ με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν μέχρι το τελευταίο λεπτό να ισοφαρίσουν και να πάρουν έστω τον βαθμό της ισοπαλίας, αλλά δεν τα κατάφεραν, με την Λούτον να παίρνει τη νίκη. Η Νότιγχαμ στρέφει πλέον το βλέμμα της στο εντός έδρας παιχνίδι που ακολουθεί με την Γουέστ Μπρομ (18/4), ενώ από την άλλη η Λούτον, που ανέβηκε στην 4η θέση της βαθμολογίας με 68 πόντους έχοντας όμως δύο ματς περισσότερα από την Φόρεστ, παίζει εκτός έδρας με την Κάρντινφ (18/4).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ