Πιθανή η αποχώρηση Σάμαρη από την Μπενφίκα

Πιθανή η αποχώρηση Σάμαρη από την Μπενφίκα

Ο Ανδρέας Σάμαρης δεν είναι ευχαριστημένος με τον χρόνο συμμετοχής του στην Μπενφίκα κι όπως τονίζεται από την Πορτογαλία είναι πολύ πιθανό να αποχωρήσει από την ομάδα της Λισαβόνας το καλοκαίρι.

Στην πόρτα της εξόδου από την Μπενφίκα φαίνεται πως βρίσκεται ο Ανδρέας Σάμαρης, ο οποίος δεν είναι ικανοποιημένος από τον χρόνο που αγωνίζεται στην πορτογαλική ομάδα.

Ο Έλληνας μέσος, ο οποίος μετακόμισε στη Λισαβόνα από τον Ολυμπιακό το καλοκαίρι του 2014 έναντι 10 εκατ. ευρώ φέτος δεν έχει αγωνιστεί πολύ κι σύμφωνα με δημοσιεύματα από την Ιβηρική χερσόνησο αναμένεται να υπάρξουν εξελίξεις στην περίπτωσή του.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την A Bola, ο Έλληνα χαφ δεν είναι καθόλου ευχαριστημένος που δεν αγωνίζεται και η συγκεκριμένη κατάσταση τον έχει κάνει να φύγει από τους «αετούς» της Λισαβόνας το καλοκαίρι.

Ήδη λέγεται πως βρίσκεται στο μεταγραφικό στόχαστρο τόσο της Σαουθάμπτον, αλλά και της Σουόνσι, όμως πολλά θα εξαρτηθούν πρώτον από τα χρήματα που θα ζητήσει η Μπενφίκα και δεύτερον αν οι δύο αυτές ομάδες παραμείνουν στην Premier League, διότι αν υποβιβαστούν δεν πρόκειται να πάει ο Έλληνας μέσος αν αγωνιστεί στην Τσάμπιονσιπ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ