Μετακομίζει στην Ζανκτ Πάουλι ο Σάλιακας

Μετακομίζει στην Ζανκτ Πάουλι ο Σάλιακας

Παίκτης της Ζανκτ Πάουλι θα πρέπει να θεωρείται ο Μανώλης Σάλιακας, με τον Έλληνα αμυντικό να αγωνίζεται στη Γερμανία από τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Στη Γερμανία θα συνεχίσει την καριέρα του, όπως όλα δείχνουν, ο Μανώλης Σάλιακας. Ο Έλληνας αμυντικός έχει έρθει σε συμφωνία με την ομάδα της Ζανκτ Πάουλι και από τη νέα αγωνιστική περίοδο θα φορά τη φανέλα του συλλόγου.

Ο δεξιός οπισθοφύλακας του ΠΑΣ Γιάννινα πραγματοποίησε μια εξαιρετική χρονιά με τον «Άγιαξ» της Ηπείρου και την εξαργύρωσε με τη μετακίνησή του στο εξωτερικό. Μάλιστα, ο 26χρονος έχει και ελπίδες να παίξει ακόμα και στην Bundesliga, καθώς η Ζανκτ Πάουλι θα κυνηγήσει την άνοδο στις τελευταίες δύο αγωνιστικές του πρωταθλήματος.

Θυμίζουμε πως ο Σάλιακας ήταν από τους καλύτερους στη θέση του τη φετινή σεζόν, καταφέρνοντας να αγωνιστεί συνολικά 31 φορές υπό τις οδηγίες του Φώτη Μεταξά, βρίσκοντας μάλιστα μία φορά δίχτυα και μοιράζοντας 4 τελικές πάσες.

Οι άνθρωποι του ΠΑΣ Γιάννινα πάντως έχουν βγει στην αγορά για τον αντικαταστάτη του, και προς το παρόν είναι πολύ κοντά στη συμφωνία με τον μπακ-χαφ του Ιωνικού, Γιάννη Κάκο, που πραγματοποίησε μια καλή σεζόν με τους Νικαιώτες.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ