Κλείνει σε ομάδα-έκπληξη ο Σάλιακας

Κλείνει σε ομάδα-έκπληξη ο Σάλιακας

Ο Μανώλης Σάλιακας αναμένεται να αποχώρησε από τον ΠΑΣ Γιάννινα μετά το τέλος της σεζόν και είναι έτοιμος να κάνει το μεγάλο βήμα στην καριέρα του.

Ο Μανώλης Σάλιακας αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν από την ομάδα του ΠΑΣ Γιάννινα μετά το τέλος της τρέχουσας αγωνιστής περιόδου και είναι έτοιμος να κάνει να συνεχίσει την καριέρα του στην Ζανκτ Πάουλι, καθώς φαίνεται πως έχει έρθει σε προφορική συμφωνία με την γερμανική ομάδα.

Ο 26χρονος Έλληνας δεξιός αμυντικός αγωνίζεται στην ομάδα της Ηπείρου από το από το καλοκαίρι του 2020, όπου τον απέκτησε από τη Λαμία και έχει πραγματοποιήσει συνολικά 64 παιχνίδια με την φανέλα του ΠΑΣ Γιάννινα τόσο στο ελληνικό πρωτάθλημα, όσο και στο Κύπελλο, ενώ έχει πετύχει και δύο τέρματα με την ομάδα των Ιωαννίνων.

Μάλιστα σύμφωνα με κάποια ρεπορτάζ το όνομα του Μανώλη Σάλιακα είχε ακουστεί τόσο για τον Άρη, όσο και για την ΑΕΚ, αλλά φαίνεται πως ο Έλληνας αμυντικός θέλει να συνεχίσει την καριέρα του στο εξωτερικό με την Ζανκτ Πάουλι να φαίνεται πως θα αποσπάσει την υπογραφή του.

Πλέον ο Μανώλης Σάλιακας είναι έτοιμος να κάνει το επόμενο βήμα στην καριέρα του, καθώς φαίνεται πως έχει έρθει σε προφορική συμφωνία με την γερμανική Ζανκτ Πάουλι, η οποία αγωνίζεται στην δεύτερη κατηγορία της Γερμανίας, ενώ είναι πιθανό την επόμενη χρονιά να αγωνίζεται στην Bundesliga, καθώς βρίσκεται στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Προς το παρόν δεν υπάρχει κάτι επίσημο, καθώς ο Έλληνας δεξιός αμυντικός δεν έχει ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις τον με τον ΠΑΣ Γιάννινα, αλλά φαίνεται πως η συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών είναι οριστική αν και δεν έχουν πέσει ακόμα οι τελικές υπογραφές.

Η Ζανκτ Πάουλι βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας στη δεύτερη κατηγορία της Γερμανίας, ισόβαθμη με τη Βέρντερ Βρέμης και στο +3 από την 3η Ντάρμσταντ επτά αγωνιστικές πριν από το τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου. Αξίζει να σημειωθεί πως οι δύο πρώτες ομάδες παίρνουν απευθείας την άνοδο στην Bundesliga, ενώ ο 3ος στην βαθμολογία δίνει αγώνες μπαράζ.

Έτσι αν ολοκληρωθεί με επιτυχία η συμφωνία ανάμεσα στον Μανώλη Σάλιακα και την γερμανική ομάδα, ο Έλληνας αμυντικός είναι πολύ πιθανό να βρεθεί να αγωνίζεται στη Bundesliga και σίγουρα αυτό θα αποτελέσει ένα μεγάλο άλμα για την καριέρα του 26χρονου αμυντικού.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ