ΧΑΝΤΕΡΣΦΙΛΝΤ – ΝΟΤΙΓΧΑΜ Live Streaming

ΧΑΝΤΕΡΣΦΙΛΝΤ – ΝΟΤΙΓΧΑΜ Live Streaming

ΧΑΝΤΕΡΣΦΙΛΝΤ - ΝΟΤΙΓΧΑΜ LiveStreaming:

Η Χάντερσφιλντ μπήκε στη διαδικασία των πλέι οφ ανόδου ως 3η, αφού κατέλαβε αυτή τη θέση της βαθμολογίας με ρεκόρ 23-13-10 στην κανονική περίοδο, πετυχαίνοντας 64 γκολ σε 46 αγωνιστικές. Δέχθηκε 47, στο ίδιο διάστημα.

Έδωσε σκληρή μάχη για να βρεθεί στον τελικό των πλέι οφ ανόδου, κυνηγώντας την πολυπόθητη συμμετοχή στην Πρέμιερ Λιγκ. Μετά την καλή εμφάνιση και το τελικό 1-1 στην έδρα της Λούτον, μπόρεσε να φτάσει στη νίκη (1-0), στο γήπεδό της και έτσι θα παλέψει στον μεγάλο τελικό με τη μαχητική και επικίνδυνη Νότιγχαμ.

Δες τα κορυφαία προγνωστικά ποδοσφαίρου

Η Νότιγχαμ έπαιξε καλό και επιθετικό ποδόσφαιρο στο μεγαλύτερο διάστημα της χρονιάς και αυτό της επέτρεψε να καταλάβει την 4η θέση στην κανονική διάρκεια, ενώ ακόμη και στο προτελευταία ματς με αντίπαλο την Μπόρνμουθ, έπαιζε τις πιθανότητές της για την απευθείας άνοδο. Στα ημιτελικά των πλέι οφ ανόδου της Τσάμπιονσιπ, αντιμετώπισε την σταθερή Σέφιλντ. Στο πρώτο παιχνίδι, στην έδρα της αντιπάλου, επικράτησε με 2-1, καταφέρνοντας να σβήσει τον ρυθμό και να πάει… το παιχνίδι εκεί που ήθελε. Προηγήθηκε στη ρεβάνς, όμως δύο γκολ της αντιπάλου, στην επανάληψη, έστειλαν τον αγώνα σε παράταση. Εκεί δεν άλλαξε τίποτα, με την πρόκριση στον τελικό των πλέι οφ ανόδου να κρίνεται στα πέναλτι και τη Νότιγχαμ με… ήρωα τον κίπερ της να παίρνει το εισιτήριο. Απόψε παίζει… όλη τη σεζόν της, παλεύοντας για τη συμμετοχή της στη μεγάλη κατηγορία, απέναντι, πάντως σε ένα αξιόμαχο σύνολο.

Δες τα κορυφαία προγνωστικά ποδοσφαίρου

Ομεγάλος τελικός που κρίνει την άνοδο στην Πρέμιερ Λιγκ είναι προγραμματισμένος για τις 18:30της Κυριακής.

ΧΑΝΤΕΡΣΦΙΛΝΤ – ΝΟΤΙΓΧΑΜLiveStreaming | Λινκς για το παιχνίδι…

 Δείτε εδώ τους κορυφαίους αγώνες σε Live Streaming

* Ισχύουν Όροι & προϋποθέσεις |21+

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα |

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ