«Αμφίβολο αν θα συνεχίσει να δίνει 3 εκατ. στον Κριχόβιακ η Κράσνονταρ»

«Αμφίβολο αν θα συνεχίσει να δίνει 3 εκατ. στον Κριχόβιακ η Κράσνονταρ»

Στη Ρωσία κυκλοφορούν δημοσιεύματα που αναφέρουν ότι η Κράσνονταρ δεν είναι απίθανο να αποφασίσει να αποδεσμεύσει τον Γκρεγκόρζ Κριχόβιακ λόγω του υψηλού συμβολαίου του.

Ο Γκρεγκόρζ Κριχόβιακ αγωνίστηκε για λίγο καιρό στην ΑΕΚ, όμως μετά την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος στην Ελλάδα, επέστρεψε στη Ρωσία και την Κράσνονταρ.

Από ότι φαίνεται όμως το μέλλον του στη ρωσική ομάδα μόνο σίγουρο δεν είναι, καθώς η Κράσνονταρ δεν φαίνεται ιδιαίτερα διατεθειμένη να πληρώνει περίπου 3 εκατ. ευρώ ετησίως στον Πολωνό μέχρι και το καλοκαίρι του 2024, όταν και ολοκληρώνεται το συμβόλαιο του.

Έτσι, όπως αναφέρει και η ιστοσελίδα «championat.com», το μέλλον του στη Ρωσία παραμένει αμφίβολο, ενώ και ο κόσμος αλλά και μέσα από την ομάδα δεν έχουν υποδεχτεί με τον καλύτερο τρόπο τον πρώην μέσο της ΑΕΚ.

«Ο Κριχόβιακ επιστρέφει. Τώρα το ερώτημα είναι πώς θα τον υποδεχτούν πρώτα απ’ όλα οι οπαδοί της Κράσνονταρ, καθώς μετά την αποχώρησή του, ο ποδοσφαιριστής δέχτηκε κριτική όχι μόνο από τους φιλάθλους, αλλά και από δημοσιογράφους και υψηλόβαθμους αξιωματούχους. Το συμβόλαιό του με τον σύλλογο ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2024, αλλά είναι αμφίβολο αν η Κράσνονταρ θα συνεχίσει να του πληρώνει 3 εκατ. ευρώ ετησίως. Μία κανονική μεταγραφή του Κριχόβιακ στην Ευρώπη μοιάζει η καλύτερη επιλογή για τα δύο μέρη».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ