Κριχόβιακ: «Υπάρχουν επιλογές να παίξω εκτός Ρωσίας, ομάδες καλούν τον ατζέντη μου»

Κριχόβιακ: «Υπάρχουν επιλογές να παίξω εκτός Ρωσίας, ομάδες καλούν τον ατζέντη μου»

Στο μέλλον του αναφέρθηκε κατά την διάρκεια συνέντευξης τύπου της Εθνικής Πολωνίας, ο Γκρεγκόρζ Κριχόβιακ.

Στο μέλλον του αναφέρθηκε κατά την διάρκεια συνέντευξης τύπου με την Εθνική Πολωνίας, ο Γρεγκόρζ Κριχόβιακ. Ο Πολωνός άσος δήλωσε ότι θα μεταβεί στη Ρωσία, με δεδομένο πως έχει συμβόλαιο με την Κράσνονταρ, ωστόσο άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο αν θα συνεχίσει λέγοντας πως μιλάει με τον ατζέντη του και υπάρχουν διάφορα clubs που τον καλούν.

«Έχω συμβόλαιο με την Κράσνονταρ και έχω υποχρεώσεις σ’ αυτόν τον σύλλογο», είπε αρχικά ο Κριχόβιακ, όταν ρωτήθηκε για το ποδοσφαιρικό του μέλλον. «Μου είναι δύσκολο να πω κάτι άλλο γι’ αυτό», συμπλήρωσε ο έμπειρος άσος που συμμετείχε στα 9 από τα 10 ματς των ελληνικών πλέι οφ με την ΑΕΚ για να σπεύσει στη συνέχεια να τα αφήσει όλα ανοικτά.

«Υπάρχουν πολλά ερωτηματικά. Υπάρχουν επιλογές να παίξω εκτός Ρωσίας. Μιλάω με τον ατζέντη μου και του τηλεφωνούν διάφοροι σύλλογοι για μένα. Υπάρχουν, ωστόσο, δύο μέρη σε μία τέτοια απόφαση, είναι, πάντως, μία οψιόν να μείνω στη Ρωσία», τόνισε ακόμη ο Κριχόβιακ.

«Για μένα το πιο σημαντικό είναι να παίζω. Η μπάλα μου δίνει μεγάλη χαρά. Το Παγκόσμιο Κύπελλο είναι στο τέλος της χρονιάς, κάθε παίκτς ονειρεύεται να πάει εκεί. Πολλοί ποδοσφαιριστές θα δουλέψουν σκληρά για να πετύχουν αυτόν τον στόχο. Δεν ξέρω πώς θα βγει. Πρέπει να επιστρέψω στη Ρωσία και να ξεκινήσω την προετοιμασία εκεί. Πρώτα, όμως, θα πρέπει να μιλήσω με τον σύλλογο, να μου πουν πώς τα βλέπουν όλα», ανέφερε επίσης ο Πολωνός διεθνής.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ