Θέλτα: «Ο Σάντι Μίνα απέρριψε πρόταση από το εξωτερικό και μας υποχρεώνει να επιστρέψει στις προπονήσεις»

Θέλτα: «Ο Σάντι Μίνα απέρριψε πρόταση από το εξωτερικό και μας υποχρεώνει να επιστρέψει στις προπονήσεις»

Η Θέλτα, εξαπέλυσε «επίθεση», κατά του μεταγραφικού στόχου του Άρη, Σάντι Μίνα, ο οποίος φαίνεται να επιστρέφει... με το ζόρι στις προπονήσεις

Η Θέλτα μέσω ανακοίνωσης, ενημέρωσε πως έλαβε με φαξ ειδοποίηση πως είναι υποχρεωμένη να δεχτεί στις προπονήσεις τον Σάντι Μίνα.

Ο μεταγραφικός στόχος του Άρη είχε τεθεί σε «αργία», από την ομάδα μετά την απόφαση του δικαστηρίου, το οποίο καταδίκασε τον Ισπανό σε τέσσερα χρόνια φυλάκισης για σεξουαλική παρενόχληση.

Ωστόσο, η ομάδα από το Βίγο, ισχυρίζεται πως  ο Ισπανός έχει απορρίψει δύο προτάσεις από ομάδα του εξωτερικού και επιμένει να βρίσκεται στις τάξεις του συλλόγου, τουλάχιστον μέχρι την εκδίκαση της έφεσης.

Διαβάστε επίσης: Πάει για «βόμβα» με Ρονάλντο η Ατλέτικο (Pic)

Οι Ισπανοί πάντως τονίζουν πως «διατηρούν το δικαίωμα, αν η ποινή τελεσιδικήσει, να διεκδικήσουν όλες τις ζημιές που προκάλεσε η συμπεριφορά του παίκτη προς τον οργανισμό.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

«Η Θέλτα έλαβε μια επίσημη ανακοίνωση τις τελευταίες ώρες σχετικά με την κατάσταση του ποδοσφαιριστή, Σάντι Μίνα.

Μέσω burofax, η Θέλτα υποχρεούται να τον συμπεριλάβει στις προπονήσεις της ομάδας άμεσα, συνεπώς από αυτή τη στιγμή το κλαμπ αναγκάζεται να δεχτεί την παρουσία του στην προετοιμασία της ομάδας το καθορισμένο χρονικά διάστημα και μαζί με τους συμπαίκτες του.

Η Θέλτα διατηρεί το δικαίωμα, αν η ποινή τελεσιδικήσει, να διεκδικήσει όλες τις ζημιές που προκάλεσε η συμπεριφορά του παίκτη προς τον οργανισμό, τόσο οικονομικές όσο και αναφορικά με την εικόνα του συλλόγου, σεβόμενη προς το παρόν το δικαίωμά του στην έφεση.

Η Θέλτα θέλει να ξεκαθαρίσει πως ο ποδοσφαιριστής, δεδομένης της νομικής υπόθεσης που έχει προκύψει και η οποία καταστρέφει τη δημόσια εικόνα του συλλόγου, αρνήθηκε την προσφορά να παίξει σε ομάδα από το εξωτερικό.

Τέλος, ο σύλλογος θέλει να εκφράσει ότι δεν θα επιτρέψει ποτέ να δέχεται πιέσεις από κανέναν εργαζόμενο που εξυπηρετεί συγκεκριμένα συμφέροντα και πολύ παραπάνω, εκφράζει την έκπληξή του από αυτή την κίνηση του παίκτη που έχει ως στόχο να καταστρέψει την Θέλτα, η οποία από τη στιγμή της έκδοσης της δικαστικής απόφασης έδρασε σε συνάρτηση με τις αξίες του συλλόγου και των φιλάθλων της, τις οποίες δεν θα προδώσει ποτέ υπό οποιεσδήποτε συνθήκες».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ