«Μπαμ» του Άρη: Προσπαθεί να φέρει τον Σάντι Μίνα (vid)

«Μπαμ» του Άρη: Προσπαθεί να φέρει τον Σάντι Μίνα (vid)

Ο Άρης είναι έτοιμος να πυροδοτήσει νέα «βόμβα», καθώς κάνει προσπάθεια να φέρει τον σπουδαίο επιθετικό, Σάντι Μίνα.

Ο Άρης κινείται πολύ δυναμικά στο φετινό μεταγραφικό παζάρι, καθώς έχει προχωρήσει ήδη σε πέντε μεταγραφές, με σπουδαιότερη φυσικά εκείνη του Αντρέ Γκρέι.

Οι κίτρινοι όμως φαίνεται πως δεν σταματάνε εδώ, αφού είναι έτοιμοι να πυροδοτήσουν νέο «μπαμ» στην κορυφή της επίθεσης. Συγκεκριμένα, ο Άρης κάνει μεγάλη προσπάθεια να φέρει τον Σάντι Μίνα και όπως αναφέρουν στην Ισπανία είναι μια ανάσα από την τελική συμφωνία, με τον Ισπανό να είναι μια από τις «βόμβες» που «δουλεύει» ο Θόδωρος Καρυπίδης.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει η γνωστή μαδριλένικη εφημερίδα «AS», ο 26χρονος επιθετικός που ανήκει στη Θέλτα «ψήνεται» να έρθει στην Ελλάδα και ο Καρυπίδης παλεύει για την υπέρβαση που εφόσον ολοκληρωθεί, θα αποτελέσει το μεταγραφικό «μπαμ» του καλοκαιριού για τους Θεσσαλονικείς.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Μίνα πέρασε μια μεγάλη περιπέτεια, καθώς κρίθηκε ένοχος από το Δικαστήριο της Αλμέρια σε φυλάκιση τεσσάρων ετών για σεξουαλική παρενόχληση κάτι που οδήγησε την ομάδα του Βίγκο στην προσωρινή απομάκρυνσή του από τις προπονήσεις.

Ο Μίνα είναι προϊόν των ακαδημιών της Θέλτα από την οποία και ξεκίνησε την επαγγελματική καριέρα του. Μέχρι το 2015 όταν και ανέβηκε από τους μικρούς στην πρώτη ομάδα και καθιερώθηκε, μέχρι που το 2015 η Βαλένθια δαπάνησε 10 εκατ. ευρώ για να τον αποκτήσει.

Στις νυχτερίδες κατέγραψε 150 συμμετοχές και 40 γκολ, μαζί με ένα Κύπελλο Ισπανίας τη σεζόν 2018-19. Εκείνη ήταν και η χρονιά που αποχώρησε από τη Βαλένθια, επιστρέφοντας ως ελεύθερος στο… σπίτι του, όπου και ανήκει έως το 2024. Συνολικά με τη Θέλτα μετράει 163 συμμετοχές και 42 γκολ. Συνολικά στη La Liga έχει 268 συμμετοχές και 63 γκολ και είναι ένας από τους καλύτερους επιθετικούς που δεν αγωνίζονται σε Ρεάλ, Μπαρτσελόνα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ