H… αδιανόητη προσφορά της Κλάκσβικ για τον Κριστιάνο Ρονάλντο (pic)

H… αδιανόητη προσφορά της Κλάκσβικ για τον Κριστιάνο Ρονάλντο (pic)

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έχει ζητήσει να αποχωρήσει από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και η Κλάκσβικ από τα Νησιά Φερόε το... έριξε στην πλάκα.

Ένα από τα… σίριαλ που παρακολουθούμε με αγωνία τη φετινή μεταγραφική περίοδο είναι αν τελικά ο Κριστιάνο Ρονάλντο θα παραμείνει παίκτης της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ φαίνεται πως έχει ζητήσει να αποχωρήσει από τους «κόκκινους διαβόλους» καθώς θέλει να αγωνισθεί στο Champions League της νέας σεζόν.

Όπως είναι λογικό αρκετές ομάδες από τη Γηραιά Ήπειρο έχουν εκφράσει το ενδιαφέρον τους, με κάποιες να έχουν «χτυπήσει» την πόρτα της Γιουνάιτεντ και άλλες απλά να μένουν στα… λόγια, χωρίς έχουν προβεί σε κάποια κίνηση για τον 37χρονο επιθετικό.

Και υπάρχει και η Κλάκσβικ… Η ομάδα από τα Νησιά Φερόε το έριξε στην πλάκα, αναφέροντας πως έχει καταθέσει τη δική της πρόταση στο σύνολο του Έρικ Τεν Χαγκ για να τον αποκτήσει. Ποια είναι αυτή; Όπως ανέφεραν οι ίδιοι μέσω του λογαριασμού τους στο Twitter, προσέφεραν στη Γιουνάιτεντ 20 από τα καλύτερα… πρόβατά τους για τον «CR7»!

Φυσικά πλέον το… μπαλάκι είναι στη μεριά των «κόκκινων διαβόλων»…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ