O Ρονάλντο έχει πρόταση και ζήτησε από τη Γιουνάιτεντ να φύγει

O Ρονάλντο έχει πρόταση και ζήτησε από τη Γιουνάιτεντ να φύγει

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο φαίνεται πως έχει πρόταση από άλλη ομάδα και ζητά από τη διοίκηση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να την εγκρίνει και να τον αφήσει να φύγει.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο βρίσκεται εδώ και μερικές μέρες στο Μάντσεστερ, όπου είχε επαφές με τη διοίκηση της Γιουνάιτεντ και τον Έρικ Τεν Χαγκ για το μέλλον του. Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ λοιπόν ξεκαθάρισε ότι δεν σκοπεύει να μείνει και ψάχνει μαζί με τον ατζέντη του, Ζόρζε Μέντες να βρεθεί η «χρυσή» τομή για να αποχωρήσει από τους κόκκινους διαβόλους.

Οι δυο πλευρές δεν τα βρήκαν στη συνάντηση που είχαν και ο Κριστιάνο παραμένει «εγκλωβισμένος» την ώρα μάλιστα που φέρεται να έχει και πρόταση στα χέρια του.

Ο Ρονάλντο δεν το βάζει κάτω και ζητά απεγνωσμένα την αποδέσμευσή του από τους κόκκινους διαβόλους για να μπορέσει να αγωνιστεί στο Champions League, ενώ από την πλευρά της η Γιουνάιτεντ δεν θέλει με τίποτα να δώσει τον Πορτογάλο.

Πλέον, σύμφωνα με τη «Sun», η κατάσταση ανάμεσα στις δυο πλευρές έχει ξεφύγει και ο Ρονάλντο ζήτησε από τη Γιουνάιτεντ να τον αφήσει να φύγει αφού έχει πρόταση που τον ενδιαφέρει, ενώ απαιτεί να μάθει και την τιμή πώλησής του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ