Μπάγερν: Με πεντάρα ο πρώτος τίτλος στη μετά-Λεβαντόφσκι εποχή

Μπάγερν: Με πεντάρα ο πρώτος τίτλος στη μετά-Λεβαντόφσκι εποχή

Η Μπάγερν Μονάχου ήταν καταιγιστική απέναντι στη Λειψία (5-3) στον τελικό του γερμανικού Σούπερ καπ κατακτώντας έτσι το πρώτο τίτλο της σεζόν στην Γερμανία.

Ο πρώτος τίτλος της σεζόν στην Γερμανία είναι για την Μπάγερν. Οι Βαυαροί επικράτησαν με 5-3 της Λειψίας στον τελικό του γερμανικού Σούπερ καπ και έκαναν πρεμιέρα με το… δεξί στην νέα σεζόν.

Επίσημο ντεμπούτο έκανε ο Μανέ, ο οποίος σκόραρε και το δεύτερο γκολ των Βαυαρών, ενώ στο 78′ μπήκε αλλαγή και ο Ματάις Ντε Λιχτ για να πάρει τα πρώτα του αγωνιστικά λεπτά. Εντυπωσιακή εμφάνιση από τον Μπουζιάλα, με ένα γκολ και δύο ασίστ.

Διαβάστε επίσης: Ο Ολυμπιακός και ο φάκελος με τις αποχωρήσεις

Η Μπάγερν πήρε νωρίς στο κεφάλι στο σκορ, με τον Μουσιάλα στο 14′ να εκμεταλλεύεται την αδράνεια των αμυντικών της Λειψίας και από κοντά να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα.

Η Μπάγερν συνέχιζε να έχει τον έλεγχο και στο 31ο λεπτό διπλασίασε τα τέρματά της. Ο Μουζιάλα είδε την κίνηση του Γκνάμπρι στην πλάτη της άμυνας της Λειψίας. Εκείνος γύρισε στον Μανέ, ο οποίος συνδύασε το επίσημο ντεμπούτο του με γκολ.

Στην εκπνοή του πρώτου μέρους (45) ο Παβάρ με πλασέ μέσα από την περιοχή, έκανε το 3-0 το οποίο ήταν και το σκορ με το οποίο οδηγήθηκαν οι δύο ομάδες στα αποδυτήρια.

Στο 59ο λεπτό οι ταύροι πέτυχαν το τέρμα που έψαχναν.Έπειτα από εκτέλεση κόρνερ από τα αριστερά, ο Χάλστενμπεργκ πήρε την κεφαλιά και νίκησε τον Νόιερ για το 3-1.

Ωστόσο η Μπάγερν δεν άφησε το πόδι από το… γκάζι και λίγα λεπτά αργότερα έκανε το 4-1 με τον Γκνάμπρι.  Στο 76′ οι ταύροι κέρδισαν πέναλτι σε τάκλιν του Παβάρ πάνω στον Όλμο. Ο Ενκουνκού ευστόχησε και μείωσε σε 4-2.

Ο Όλμο στο 89′ με ένα υπέροχο γκολ έδωσε διαστάσεις θρίλερ στο ματς, όμως ο Σανέ φεύγοντας στην κόντρα επίθεση έγραψε το τελικό 5-3.

ΛΕΙΨΙΑ: Γκουλάτσι, Χάλστενμπεργκ, Ορμπάν, Σιμάκαν, Κλόστερμαν, Λάιμερ, Καμπλ, Ζόμποζλαϊ, Χένριχς, Φόρσμπεργκ, Ενκουνκού

ΜΠΑΓΕΡΝ: Νόιερ, Παβάρ, Ουπαμεκανό, Ερναντές, Γκνάμπρι, Σαμπίτσερ, Κίμιχ, Μουζιάλα, Ντέιβις, Μανέ, Μίλερ

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ