Ο Ολυμπιακός και ο φάκελος με τις αποχωρήσεις

Ο Ολυμπιακός και ο φάκελος με τις αποχωρήσεις

Ποιοι έχουν αποχωρήσει από τον Ολυμπιακό – Τι γίνεται με Σεμέδο, Τικίνιο – Τι γράφουν στο εξωτερικό για Μανωλά, Παπασταθόπουλο, Μαντί Καμαρά και η περίπτωση του Κούντε.

Ο Ολυμπιακός κινείται δυναμικά σε όλα τα επίπεδα, με τους ανθρώπους του πειραϊκού συλλόγου να δουλεύουν αδιάκοπα, με στόχο η ομάδα βρει έναν ικανό προπονητή, που θα την οδηγήσει στη μετά Μαρτίνς εποχή, αλλά και να ενισχυθεί με ποδοσφαιριστές πρώτης γραμμής, που θα την ανεβάσουν επίπεδο ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν.

Όπως ενημερωθήκατε από to10.gr, οι Ερυθρόλευκοι δουλεύουν για να ολοκληρώσουν τη μεταγραφή του Μπάρντι, ενώ παράλληλα έχουν «δεμένο» τον Αμούζου και εξετάζουν την περίπτωση του Τζόρνταν Λάρσον. Τον γιο του σπουδαίου Χένρικ Λάρσον.

Διαβάστε επίσης: Ολυμπιακός: Η διδακτέα ύλη του… 2016

Σύμφωνα με ρεπορτάζ στο εξωτερικό, οι πρωταθλητές φέρονται να ενδιαφέρονται επίσης για τον Ουμτιτί της Μπαρτσελόνα, αλλά και για τον Τραμονί της Κάλιαρι. Οσον αφορά στον προπονητή, οι Πειραιώτες εξετάζουν διάφορες περιπτώσεις, με την «AS» σε σημερινό της ρεπορτάζ να τονίζει ότι προτεραιότητα των πρωταθλητών αποτελεί ο Κάρλος Κορμπεράν.

Εκτός από τις προσθήκες, όμως, υπάρχουν και οι αποχωρήσεις. Μέχρι τώρα από το μεγάλο λιμάνι έχουν αποχωρήσει οι Χένρι Ονιεκούρου, Ηλίας Καραργύρης, Σβέτοζαρ Μάρκοβιτς και Βασίλης Σουρλής. Ο Νιγηριανός δόθηκε ως δανεικός στην Αδάνα Ντεμιρσπόρ, ενώ με τον ίδιο τρόπο παραχωρήθηκε και ο Σουρλής στην Φορτούνα Σιτάρντ. Ο Σέρβος αμυντικός συνεχίζει την καριέρα του στην Παρτιζάν και ο νεαρός τερματοφύλακας στην Προοδευτική.

Το επόμενο διάστημα αναμένεται να υπάρξουν και άλλες αποχωρήσεις, με το όνομα του Ρούμπεν Σεμέδο να βρίσκεται στην πρώτη θέση της σχετικής λίστας, με τον Πορτογάλο, όπως διαβάσατε από to10.gr, να βρίσκεται στο Κατάρ για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στην Αλ-Ντουχαΐλ, που έχει καταθέσει πρόταση 3 εκατ. € για το 50% των δικαιωμάτων του Ιβηρα κεντρικού αμυντικού. Πρόκειται για την ομάδα που προπονεί ο Ερνάν Κρέσπο, με τον Σεμέδο να έχει πάρει άδεια και να έχει ταξιδέψει στην Ντόχα. Αν δεν προκύψει κάποιο απρόοπτο δεν αποκλείεται η μεταγραφή να ανακοινωθεί μέσα στις επόμενες ώρες.

Από εκεί και πέρα, έτοιμο να ταξιδέψει στη Βραζιλία για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στην Μποταφόγκο παρουσιάζουν οι Λατινοαμερικάνοι τον Τικίνιο. Το «μοναχικό αστέρι», όπως αναφέρουν στη «χώρα του καφέ», τα έχει βρει με τον 31χρονο επιθετικό και είναι σε διαπραγματεύσεις με τον Ολυμπιακό για να βρεθεί η «χρυσή τομή» και ο έμπειρος άσος να επιστρέψει στην πατρίδα του, για να φορέσει τη φανέλα με το σήμα της Μποταφόγκο.

Παράλληλα, σήμερα υπήρξαν δημοσιεύματα για τους Παπασταθόπουλο και Μαντί Καμαρά, με τον έμπειρο σέντερ μπακ να βρίσκεται στη μεταγραφική λίστα της Παλέρμο, ενώ για τον Αφρικανό χαφ ενδιαφέρονται οι Μόντσα, Τορίνο και Μαρσέιγ.

Σύμφωνα με όσα αναφέρουν τοπικά ΜΜΕ στο Παλέρμο, οι Ιταλοί είναι έτοιμοι να κάνουν επίσημη κρούση για τον Έλληνα κεντρικό αμυντικό. Μετά τον αποκλεισμό του Ολυμπιακού από το Champions League, στην Παλέρμο πιστεύουν ότι έχουν πιθανότητες να πείσουν τον Σωκράτη να επιστρέψει μετά από πολλά χρόνια στην Ιταλία, όπου έκανε σπουδαία καριέρα με τις Μίλαν και Τζένοα.

Οσον αφορά στον Μαντί Καμαρά, στη γειτονική χώρα γράφουν ότι το όνομά του βρίσκεται στις λίστες των Μόντσα και Τορίνο, ενώ στη Γαλλία ιστοσελίδα που ασχολείται με τα θέματα της Μαρσέιγ τον βάζει στο στόχαστρο των Μασσαλών.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι χθες υπήρξε ρεπορτάζ στη Σαουδική Αραβία, σύμφωνα με τα οποίο ο Κώστας Μανωλάς έχει δεχθεί μεγάλη πρόταση από την Αλ Νασρ. Σημαντικό ρόλο έχει παίξει ο Ρούντι Γκαρσία στην υπόθεση, καθώς γνωρίζει πολύ καλά τον Μανωλά από την κοινή τους θητεία στη Ρόμα. Υπενθυμίζουμε, πάντως, ότι ο πολύπειρος σέντερ μπακ δεσμεύεται με τον Ολυμπιακό με συμβόλαιο μέχρι το 2025.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει επίσης η περίπτωση του Πιερ Κούντε, για τον οποίο όπως είχατε ενημερωθεί από to10.gr, είχε καταθέσει πρόταση η Μπόχουμ. Η γερμανική ομάδα ήθελε ως δανεικό με οψιόν αγοράς για το επόμενο καλοκαίρι, αλλά οι άνθρωποι του Ολυμπιακού απάντησαν αρνητικά. Δεν αποκλείεται, ωστόσο, η Μπόχουμ να επιστρέψει με νέα πρόταση ή να υπάρξει ενδιαφέρον για τον Αφρικανό μέσο από άλλη ομάδα.

Ο φάκελος των αποχωρήσεων έχει ανοίξει στο μεγάλο λιμάνι και τις επόμενες ημέρες αναμένεται να υπάρξουν εξελίξεις.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ