Γλίτωσε τα χειρότερα ο Γιαννούλης – Νοκ-άουτ για δυο μήνες

Γλίτωσε τα χειρότερα ο Γιαννούλης – Νοκ-άουτ για δυο μήνες

Ο Δημήτρης Γιαννούλης χτύπησε πολύ άσχημα στο ματς της Νόριτς με τη Γουίγκαν στον αστράγαλο, όμως τελικά γλίτωσε τη σοβαρή ζημιά και θα μείνει εκτός για δυο μήνες

Ο Δημήτρης Γιαννούλης ήταν τυχερός στην ατυχία του, καθώς γλίτωσε τα χειρότερα από τον σοκαριστικό τραυματισμό που υπέστη στην αναμέτρηση της Νόριτς με τη Γουίγκαν για την Championship.

Ο Έλληνας αριστερός μπακ-χαφ των καναρινιών χτύπησε στον αστράγαλο το περασμένο Σάββατο και φαινόταν να έχει σοβαρή ζημιά, αφού αναγκάστηκε να αποχωρήσει με φορείο και μάσκα οξυγόνου, όμως τελικά έχει πρόβλημα στους συνδέσμους και θα χρειαστεί να μείνει εκτός δράσης για περίπου δυο μήνες.

Ο Γιαννούλης θα χάσει αρκετα παιχνίδια της Νόριτς, όμως όπως τραυματίστηκε η ζημιά φάνηκε να είναι μεγάλη στον αστράγαλο του, ωστόσο ο προπονητής του, Ντιν Σμιθ ενημέρωσε ότι γλίτωσε τα χειρότερα και θα είναι διαθέσιμος σε 8 εβδομάδες.

Αξίζει να σημειωθεί πως πλέον ο Γιαννούλης δεν υπολογίζεται και από τον Γκουστάβο Πογέτ για τα δύο επόμενα παιχνίδια της Εθνικής Ελλάδας στους ομίλους του Nations League. Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα αντιμετωπίζει εκτός στις 24 Σεπτεμβρίου την Κύπρο και στις 27 του ίδιου μήνα την Ιρλανδία.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ