Με όλα της τα αστέρια η Ρεάλ Μαδρίτης στο Super Cup (Pic)

Με όλα της τα αστέρια η Ρεάλ Μαδρίτης στο Super Cup (Pic)

Η Ρεάλ Μαδρίτης ανακοίνωσε την αποστολή που επέλεξε ο Κάρλο Αντσελότι για το Super Cup όπου θα αντιμετωπίσει την Άιντραχτ Φρανκφούρτης (10/8, 22:00)

Η Ρεάλ Μαδρίτης αντιμετωπίζει αύριο (10/8, 22:00) την Άιντραχτ για το Ευρωπαϊκό σούπερ Καπ, καθώς είναι οι νικήτριες του Champions League και Europa League αντίστοιχα.

Οι κάτοχοι των δύο εκ των τριών Ευρωπαϊκών διοργανώσεων έρχονται αντιμέτωπες με φόντο το μεγάλο τρόπαιο σε μια μάχη που αναμένεται συναρπαστική.

Ο Κάρλο Αντσελότι έκανε γνωστή την αποστολή της ομάδας του η οποία αν μη τι άλλο… τρομάζει καθώς αποτελείται από παλιά αλλά και νέα αστέρια που είναι έτοιμα να τα δώσουν όλα για να κατακτήσουν το πρώτο τρόπαιο της σεζόν αλλά και ακόμα μια διάκριση.

Διαβάστε επίσης: «Βόμβα» Τέγιο στον Ολυμπιακό (Vids)

Στην λίστα της «βασίλισσας» υπάρχουν τα δύο νέα της ονόματα, ο Τσουαμενί και ο Ρούντιγκερ, ενώ ο Ιταλός τεχνικός είχε την τύχη να μπορεί να χρησιμοποιήσει όλους τους παίκτες που του χάρισαν μεγάλες στιγμές τη περασμένη χρονιά.

Αναλυτικά η αποστολή της Ρεάλ Μαδρίτης:

Κουρτουά, Λούνιν, Ρουίθ Λοπεθ, Καρβαχάλ, Μιλιτάο, Αλάμπα, Βαγιέχο, Νάτσο, Οντριοθόλα, Ρούντιγκερ, Μεντί, Κρος, Μόντριτς, Κασεμίρο, Βαλβέρδε, Λούκας Βάσκεθ, Τσουαμένι, Θεμπάγιος, Καμαβινγκά, Αζάρ, Μπενζεμά, Ασένσιο, Βινίσιους, Ροντρίγκο, Μαριάνο

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ