Ρεάλ Μαδρίτης: Νύχτα τρόμου για την σύζυγο του Βαλβέρδε

Ρεάλ Μαδρίτης: Νύχτα τρόμου για την σύζυγο του Βαλβέρδε

Την νάρκωσαν και την λήστεψαν στις διακοπές του ζεύγους στην Ίμπιζα.

Μέσω του λογαριασμού της στο instagram η Μίνα Μπονίνο που είναι σύζυγος του πρωταθλήτη Ισπανίας και Ευρώπης με την Ρεάλ Μαδρίτης, Φεντερίκο Βαλβέρδε αποκάλυψε ότι έπεσε θύμα νάρκωσης και ληστείας στην Ίμπιζα με λεία κοντά στις 10.000 ευρώ.

Βασικός ύποπτος της πράξης αυτής φαίνεται να είναι ο μάγειρας που είχαν προσλάβει ο ποδοσφαιριστής και οι φίλοι του, ο οποίος μετά το περιστατικό παραιτήθηκε γεγονός που τον φέρνει σε πιο δύσκολη θέση.

Διαβάστε επίσης: Το μεγάλο δίλημμα του Τσάβι

Η Μίνα διηγήθηκε σε δημοσιογράφο ότι:

«Όταν φτάσαμε στο σπίτι, ο σεφ ήταν ήδη εκεί. Μου είπε τότε ότι υπήρχε μόνο ένα κλειδί και θα το έπαιρνε μαζί του για να μας φτιάξει πρωινό την επόμενη μέρα και για να μη μας ενοχλήσει. Την επόμενη μέρα δεν μπορούσα να σηκωθώ. Έστειλα μήνυμα στη Λέσλι (σ.σ. φίλη του ζευγαριού) να αναλάβει τον γιο μου, επειδή ένιωθα τα πάντα να γυρίζουν. Αισθανόμουν πολύ άσχημα, αλλά σκεφτόμουν ότι αυτό οφείλεται επειδή είμαι σε κακή φυσική κατάσταση.

«Μία ώρα αργότερα, κατέβηκα κάτω και είδα τις τρεις βαλίτσες μου στο σαλόνι. Οι παντόφλες μου ήταν εκεί και η Λέσλι τακτοποιούσε τα πάντα. Μου είπε ‘ψάχνεις κάτι;’ Επειδή ήμουν ακόμη ναρκωμένη, πρέπει να γέλασα. Δεν καταλάβαινα τίποτα. Όταν ετοιμαζόμασταν να πάμε στην παραλία είπα ‘πάω να πάρω μερικά χρήματα’. Ήδη σε κακή κατάσταση, άνοιξα το πορτοφόλι μου και ήταν άδειο. Ο σεφ εμφανίστηκε τότε και μου είπε πως όταν ήρθε (σ.σ. για το πρωινό) είδε πως όλα ήταν ακατάστατα». Ήρθαν οι μεσίτες και μας είπαν με χαμόγελο ότι μπορεί το φαγητό μας να ήταν δηλητηριασμένο, επειδή πίστευαν ότι το έκανε ο σεφ. Μας πήγαν στο νοσοκομείο για να κάνουμε εξετάσεις. Οι εξετάσεις θα έδειχναν αν είχα κοκαΐνη, μαριχουάνα, έκσταση, αμφεταμίνες ή αντικαταθλιπτικά στο αίμα μου, όμως ήταν αρνητικές σε όλα. Όλα έγιναν τόσο διακριτικά, ώστε να μπουν στο σπίτι και να μην καταλάβουμε κάτι. Περάσαμε την πρώτη μέρα μας στο νοσοκομείο, κάνοντας εμετό με τη φίλη μου και πέφτοντας θύμα ληστείας από κάποιον γνωστό, που με είδε να κοιμάμαι γυμνή και αυτό με ενοχλεί περισσότερο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ