Εκτός δράσης μέχρι τα μέσα Σεπτεμβρίου ο Μπακασέτας

Εκτός δράσης μέχρι τα μέσα Σεπτεμβρίου ο Μπακασέτας

Ελάχιστα πιο σοβαρός, από ότι περίμεναν οι άνθρωποι της Τράμπζονσπορ, αποδείχθηκε ο τραυματισμός του Τάσου Μπακασέτας, που αναμένεται να κρατήσει τον Έλληνα παίκτη εκτός για μέχρι τα μέσα Σεπτέμβρη.

Δίχως τον Τάσο Μπακασέτα θα πορευθεί η Τράμπζονσπορ μέχρι τα μέσα Σεπτεμβρίου, καθώς ο τραυματισμός που Έλληνα ποδοσφαιριστή αποδείχθηκε ελάχιστα πιο σοβαρός από όσο περίμεναν οι άνθρωποι της ομάδας.

Θυμίζουμε πως ο 29χρονος μεσοεπιθετικός αντιμετωπίζει ένα μυϊκό πρόβλημα και οι εκτιμήσεις κάνουν λόγο πως αναμένεται να χάσει σίγουρα τη ρεβάνς των play-offs του Champions League με την Κοπεγχάγη αλλά και το ντέρμπι του τουρκικού πρωταθλήματος με τη Γαλατάσαραϊ.

Όσον αφορά την επιστροφή του στους αγωνιστικούς χώρους, αυτή αναμένεται να συμβεί γύρω στις 18 Σεπτεμβρίου και την αναμέτρηση της Τράμπζονσπορ απέναντι στην Γκαζιάντεπσπορ.

Αξίζει να σημειωθεί πως στις 24 και 27 Σεπτεμβρίου είναι προγραμματισμένα να διεξαχθούν τα δύο παιχνίδια της Εθνικής Ελλάδος για τους ομίλους του Nations League με Κύπρο και Βόρειο Ιρλανδία.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ