Γκρίσμπι Τάουν – Νότιγχαμ Φόρεστ 0-3: Άνετη και ωραία στον 3ο γύρο του League Cup

Γκρίσμπι Τάουν – Νότιγχαμ Φόρεστ 0-3: Άνετη και ωραία στον 3ο γύρο του League Cup

Η Νότιγχαμ Φόρεστ επικράτησε εύκολα της Γκρίσμπι Τάουν με σκορ 3-0 και πήρε την πρόκριση για τον επόμενο γύρο του League Cup.

Εύκολο ήταν το έργο της Νότιγχαμ Φόρεστ απέναντι στην Γκρίσμπι Τάουν, ομάδα της League 2, της οποίας και επιβλήθηκε χωρίς κανένα πρόβλημα με σκορ 3-0 εκτός έδρας.

Έτσι το σύνολο του Στιβ Κούπερ πήρε μια άνετη νίκη και συνάμα μια άνετη πρόκριση στον τρίτο γύρο του League Cup, κάνοντας παράλληλα και ροτέισον σε μια μείξη αναπληρωματικών αλλά και νέων μεταγραφών όπως οι Κουγιατέ και Φρόιλερ που έκαναν ντεμπούτο.

Στο 18ο λεπτό η Νότιγχαμ προηγήθηκε χάρη σε τέρμα του Γιέιτς, έπειτα από ωραία ασίστ του Ντένις. Στο 35ο λεπτό οι φιλοξενούμενοι διπλασίασαν τα γκολ τους με τον Σαμ Σάριτζ, τον οποίο τροφοδότησε ο Καφού.

Η ομάδα του Κούπερ δεν σταμάτησε εκεί και στο 77ο λεπτό έφτασε στο 3-0, που ήταν και τελικό σκορ του παιχνιδιού, με τον Καφού να δίνει τη δεύτερή του ασίστ στον Σάριτζ που έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Η ενδεκάδα της Νότιγχαμ: Χένεσεϊ, Μπιανκνόν, Κουγιατέ (69′ Χάμοντ), Σο, Μάιτεν (86′ Αμπότ), Γιέιτς, Φρόιλερ, Ντόνελι, Καφού (86′ Τέιλορ), Σάριτζ, Ντένις (75′ Αγουονίγι).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ