Σοκ στην Ιταλία: Ποδοσφαιριστής σκότωσε με σφυρί την πρώην σύντροφο του (vid)

Σοκ στην Ιταλία: Ποδοσφαιριστής σκότωσε με σφυρί την πρώην σύντροφο του (vid)

Σοκαρισμένοι άπαντες στην Ιταλία από τη δολοφονία της Αλεσσάντρα Ματεούτσι από τον πρώην σύντροφό της, Τζιοβάνι Παντοβάνι.

Ένας ποδοσφαιριστής στην Ιταλία δολοφόνησε άγρια με ένα σφυρί την πρώην σύντροφο του. Ο λόγος για τον Tζιοβάνι Παντοβάνι, που σκότωσε την Αλεσσάντρα Ματεούτσι.

Το τραγικό περιαστατικό συνέβη την Τρίτη το βράδυ, όταν ο 27χρονος είχε ταξιδέψει στην Μπολόνια με αεροπλάνο από την Σικελία, όπου παίζει ποδόσφαιρο σε τοπική ομάδα.

Διαβάστε επίσης: Ο Ρονάλντο θέλει Champions League και ο Μέντες τον… στέλνει στη Νάπολι!

Ο νεαρός είχε στήσει καρτέρι έξω από το σπίτι της και μόλις η 57χρονη έκανε την εμφάνισή της εκείνος της επιτέθηκε. Σύμφωνα με τα ΜΜΕ στη γειτονική χώρα, άρχισε να την χτυπάει με τα χέρια του, με ένα σφυρί και αιχμηρό αντικείμενο, τραυματίζοντάς την τόσο σοβαρά, που μετά από λίγο άφησε την τελευταία της πνοή.

Οι γείτονες που άκουσαν τις κραυγές της, αλλά και η αδελφή της, με την οποία μιλούσαν στο τηλέφωνο. Φυσικά, ειδοποίησαν την αστυνομία, αλλά και ασθενοφόρο, ενώ ο Tζιοβάνι Παντοβάνι δεν έφυγε από το σημείο. «Δεν βλέπω την ώρα να έρθει η αστυνομία, θέλω να τελειώσουν όλα», έλεγε την ώρα που περίμενε.

Η Αλεσσάντρα Ματεούτσιήταν μοντέλο και εκπρόσωπος εταιριών με ρούχα, κάτι το οποίο την έκανε πολύ ενεργή στα social media, εκεί όπου έγινε η μοιραία γνωριμία με τον δολοφόνο της.

Η σχέση τους δεν κράτησε για πολύ. Μόλις έναν χρόνο. Όμως σε αυτόν τον χρόνο συνέβησαν πολλά και διάφορα. Όταν την έπαιρνε τηλέφωνο και δεν απαντούσε, εκείνος έπαιρνε την οικογένειά της και απειλούσε, ενώ όταν ήταν μαζί στο σπίτι ακουγόντουσαν κραυγές, οι οποίες συνοδεύονταν από ζημιές στο σπίτι.

«Τον φοβόταν πολύ επειδή είχε γίνει επίμονος και δεν ήθελε να τον αφήσει να μπαίνει στο σπίτι», είχε δηλώσει γειτόνισσα της 57χρονης. Αυτή η κατάσταση έκανε τη γυναίκα να καταθέσει αίτηση ασφαλιστικών μέτρων που ήταν να εκδοθεί στις 29 Ιουλίου, όμως πήρε παράταση, καθώς οι αρχές ήθελαν να εξετάσουν μάρτυρες, που ήταν σε διακοπές.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ