Επίσημο: Συμφωνία Μπαρτσελόνα – Σίτι για τη Γουόλς έναντι ποσού παγκόσμιο ρεκόρ! (pic)

Επίσημο: Συμφωνία Μπαρτσελόνα – Σίτι για τη Γουόλς έναντι ποσού παγκόσμιο ρεκόρ! (pic)

Η Μπαρτσελόνα προχώρησε σε μια μεταγραφική κίνηση με ποσό ρεκόρ για το ποδόσφαιρο γυναικών, ανακοινώνοντας την απόκτηση της Κίρα Γουόλς.

Παίκτρια της Μπαρτσελόνα η Κίρα Γουόλς κι επίσημα! Οι «μπλαουγκράνα» πυροδότησαν τη… βόμβα και έκαναν δικιά τους την 25χρονη έναντι ποσού παγκόσμιο ρεκόρ για το ποδόσφαιρο γυναικών.

Οι Καταλανοί είχαν κάνει πολλές κρούσεις σε αυτή τη μεταγραφική περίοδο, με τη Μάντσεστερ Σίτι να αρνείται συνεχώς, όμως λίγο πριν από τη λήξη της προθεσμίας για τις μεταγραφές στην Ισπανία οπισθοχώρησε, όταν έπεσαν στο τραπέζι 400 χιλιάδες ευρώ.

Διαβάστε επίσης: Ολυμπιακός: Όσα πρέπει να ξέρεις για το ταξίδι που απόψε ξεκινά

Έτσι, η 25χρονη μέσος έγινε η πιο ακριβή μεταγραφή γυναίκας ποδοσφαιρίστριας στον κόσμο, ξεπερνώντας την προ διετίας μεταγραφή της Πέρνιλ Χάρντερ από τη Βόλφσμπουργκ στην Τσέλσι (250 χιλιάδες λίρες).

Η Αγγλίδα, που ήταν ένα από τα αστέρια της επιτυχίας των «Lionesses» στο Euro 2022, υπέγραψε τριετές συμβόλαιο με την πρωταθλήτρια Ισπανίας. Στο παλμαρέ της έχει έναν τίτλο της WSL το 2016, τρία Κύπελλα Αγγλίας και τέσσερα Λιγκ Καπ με τη Σίτι, ενώ έφτασε τις 50 συμμετοχές με την εθνική της ομάδα στη στη νίκη με 10-0 επί του Λουξεμβούργου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ