«Ναυάγησε» του Μαρτίνς στη Χαλ! (pic)

«Ναυάγησε» του Μαρτίνς στη Χαλ! (pic)

Ο Πέδρο Μαρτίνς παρότι τα είχε βρει σε όλα με τη διοίκηση της Χαλ, τελικά δεν θα είναι αυτός που θα αναλάβει τα ηνία του συλλόγου της Championship.

Μπορεί τις προηγούμενες μέρες, ο Πέδρο Μαρτίνς να τα είχε βρει σε όλα με τη διοίκηση της Χαλ, για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία του συλλόγου, όμως τελικά δεν θα είναι ο Πορτογάλος ο νέος προπονητής της ομάδας.

Συγκεκριμένα, η Χαλ αποφάσισε να σταματήσει τις διαπραγματεύσεις της με τον πρώην τεχνικό του Ολυμπιακού, με τον ίδιο να επιστρέφει στην Πορτογαλία μετά από μερικά 24ωρα που ήταν στο Νησί.

Σύμφωνα με όσα αναφέρουν ΜΜΕ στην Αγγλία, είναι πιθανό η κατάληξη αυτή να οφείλεται στις ελπίδες που τρέφει ο Μαρτίνς για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της Γουλβς.

Αξίζει να σημειωθεί πως οι δύο πλευρές είχαν συμφωνήσει προφορικά για συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2024 με οψιόν για μία ακόμη σεζόν.

Αναλυτικά όσα αναφέρει η Χαλ:

«Μετά από εκτεταμένη συζήτηση με τον Πέδρο Μαρτίνς δεν καταφέραμε να φτάσουμε σε συμφωνία οπότε αποφασίσαμε να τερματίσουμε τις διαπραγματεύσεις. Ο Πέδρο είναι ένας εξαιρετικός προπονητής αλλά δεν αισθανόμαστε ότι ήμασταν σε θέση να φτάσουμε τις απαιτήσεις του, για αυτό τον ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον του για την Χαλ και του ευχόμαστε το καλύτερο για το μέλλον».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ