Με υπογραφή Λάτσι, η νίκη της Αζαξιό

Με υπογραφή Λάτσι, η νίκη της Αζαξιό

Ο δανεικός στην Αζαξιό από τον Ολυμπιακό, Καζίμ Λάτσι, άνοιξε το σκορ στη σημαντική νίκη των γηπεδούχων επί της Νανσί (2-0), με γκολ του στο 70’, έχοντας μπει ως αλλαγή στη θέση του επίσης ερυθρόλευκου (από το ερχόμενο καλοκαίρι) Μαντί Καμαρά.

Σημαντική νίκη στην προσπάθεια της για απευθείας άνοδο στη Ligue 1 έκανε η Αζαξιό. Οι γηπεδούχοι με τον νεαρό επιθετικό Καζίμ Λάτσι, που αγωνίζεται δανεικός από τον Ολυμπιακό να ανοίγει το σκορ στο 74’, νίκησαν την εκ των ουραγών Νανσί (2-0).

Ο 22χρονος διεθνής με την Κ-21 Αλβανός, έχει φέτος 19 συμμετοχές στη Ligue 2 και Λιγκ Καπ Γαλλίας για λογαριασμό της Αζαξιό (6 ως βασικός) και έχει απολογισμό τρία γκολ και μια ασίστ. Λόγω ενός τραυματισμού είχε να αγωνιστεί από τις 2/2 και το ματς με τη Νιμ.

Κόντρα στη Νανσί λοιπόν έκανε την επάνοδό του με τον καλύτερο δυνατό τρόπο αφού μπήκε αλλαγή στο 70’ στη θέση του Μαντί Καμαρά (επικείμενο μεταγραφικό απόκτημα του Ολυμπιακού) και μόλις τέσσερα λεπτά αργότερα σκόραρε το πρώτο γκολ της ομάδας του.

Έτσι σιγούρευσαν τη θέση τους στα μπαράζ ανόδου, ενώ βρίσκονται μόλις ένα βαθμό πίσω από τη δεύτερη Νιμ και την απευθείας άνοδο στα σαλόνια του γαλλικου πρωταθλήματος. Το δεύτερο γκολ για την Αζαξιό, πέτυχε ο Κουταντέρ στο 79’.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ