Ανακοινώθηκε από την Πόγκον ο Κούτρης

Ανακοινώθηκε από την Πόγκον ο Κούτρης

Ο Λεονάρντο Κούτρης ανακοινώθηκε με κάθε επισημότητα από την πολωνική Πόγκον Στσέτσιν, όπου θα συνεχίσει την καριέρα του.

Στην Πολωνία και την Πόγκον Στσέτσιν, θα συνεχίσει την καριέρα του ο Λεονάρντο Κούτρης. Ο ακραίος αμυντικός αποχώρησε από τον Ολυμπιακό και σήμερα (4/12) ανακοινώθηκε και επίσημα η έναρξη της συνεργασίας του με την πολωνική ομάδα.

Ο Ελληνοβραζιλιάνος ποδοσφαιριστής υπέγραψε συμβόλαιο για 3,5 χρόνια με την Πόγκον, βρίσκεται ήδη στην Πολωνία, πέρασε από εξετάσεις, υπέγραψε και παρουσιάστηκε από το σύλλογο, ενώ παραχώρησε και τις πρώτες του δηλώσεις.

Διαβάστε επίσης: Έχετε καταλάβει τι κάνει ο Μέσι με την Αργεντινή; (pics)

Η ανακοίνωση της Πόγκον:

«Νέος παίκτης της Πόγκον έγινε ο Λεονάρντο Κούτρης. Ο Έλληνας ποδοσφαιριστής έρχεται στη Δούμα της Πομερανίας με μόνιμη μεταγραφή από τον Ολυμπιακό Πειραιώς.

Υπέγραψε συμβόλαιο 3,5 ετών και είναι η πρώτη χειμερινή ενίσχυση του συλλόγου.

Ο παίκτης με βραζιλιάνικο και ελληνικό διαβατήριο γεννήθηκε στις 23 Ιουλίου 1995 στο Ριμπεϊράο Πρέτο. Παίζει στην αριστερή πλευρά του γηπέδου και μπορεί να παίξει ως αμυντικός αλλά και ως εξτρέμ.

Ο 27χρονος ποδοσφαιριστής αγωνίστηκε σε ελληνικούς συλλόγους: Εργοτέλης, ΠΑΣ Γιάννινα, ισπανική Μαγιόρκα, γερμανική Φορτούνα Ντίσελντορφ και ελληνικός Ολυμπιακός Πειραιώς.

Στην ποδοσφαιρική του καριέρα έπαιξε στα γήπεδα της La Liga (2 αγώνες), της 2ης Bundesliga (27 αγώνες) και της ελληνικής Superliga (89 αγώνες). Είναι έμπειρος και στον διεθνή χώρο: έπαιξε 10 ματς στο Champions League για τον Ολυμπιακό. Έκανε επίσης πέντε συμμετοχές στο Γιουρόπα Λιγκ με τον Ολυμπιακό και τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Είναι 7 φορές εκπρόσωπος της Ελλάδας. Έκανε το ντεμπούτο του στην εθνική ομάδα το 2018 και η τελευταία φορά που ήταν σε προπόνηση για την εθνική ομάδα ήταν τον Οκτώβριο του 2021.

– Χαίρομαι που είμαι ήδη παίκτης του Pogoń – λέει η νεότερη προσθήκη στον σύλλογο. «Είμαι επίσης εντυπωσιασμένος με το γήπεδο και όλες τις σύγχρονες εγκαταστάσεις του συλλόγου. Όλα αυτά βοηθούν τους παίκτες να νιώθουν ακόμα πιο δυνατοί που βρίσκονται στο σπίτι τους. Ανυπομονώ να συναντήσω τους οπαδούς για πρώτη φορά. Είναι συναρπαστικό που θα έχω την ευκαιρία να ανοίξω ένα νέο κεφάλαιο στην καριέρα μου στο Szczecin.

Στη Πόγκον, ο Λεονάρντο θα φορά το νούμερο 32 στην πλάτη του. Θα είναι στη διάθεση του προπονητικού επιτελείου από την αρχή της χειμερινής προετοιμασίας.

Καλώς ήρθες στο κλαμπ, Λεονάρντο»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ